Mmm...10 izazova u seksu koji stvarno pale!

Seks je igra u kojoj je svašta dozvoljeno, a na vama i vašem partneru je da ju začinite


Izazov 1.
Kada bude najmanje očekivao zgrabite ga i strastveno ga poljubite. Neka vaš vlažni poljubac potraje. Bacite ga na krevet i poigrajte se s jezikom

Izazov 2.
Tijekom seksa nikako ne skidajte štikle. One će dodatno rasplamsati strasti i on im neće moći odoljeti. Za seks u štiklama najbolje su misionarski položaj i takozvani doggy style.

Izazov 3:
Skinite mu svu odjeću zubima, a ruke upotrijebite za stimulaciju njegovih erogenih zona. Ne postoji ništa seksepilnije od žene koja preuzima kontrolu.

Izazov 4:
Prekrijte mu oči maramom ili kravatom i pružite mu nezaboravno iskustvo. Na taj način ćete probuditi sva njegova osjetila. Ne zaboravite na jezik i dodatna pomagala poput kockice leda ili pera.

Izazov 5:
Preuzmite kontrolu i popnite se na njega u sjedeći položaj. Upotrijebite bokove i stražnjicu za ples u krilu i ne zaustavljajte se dok ne poludi.

Izazov 6:
Koristite li zaštitu prezervativ nanesite ustima. Ako ne, poigrajte se tehnikom oralnog zadovoljavanja bez ruku. Budite nježni.

Izazov 7:
Pripremite mu pravo slasno iznenađenje. Napravite si bikini od šlaga, legnite na krevet i poslužite mu desert koji neće tako lako zaboraviti.

Izazov 8:
Provedite cijeli dan potpuno goli. Doručkujte, tuširajte se zajedno i gledajte televiziju tako da su vam tijela spojena u spoon položaj. To će rasplamsati strasti i običan dan pretvoriti u jednu dugu predigru.
Izazov 9:

Tijekom predigre u kojoj ste i na njemu, nježnim šapatom i strastvenim dahtanjem mu opišite situaciju koja slijedi. Opišite mu što ćete napraviti i što želite da on napravi vama.

Izazov 10:
Iznenadite ga dok je pod tušem ili u krevetu, nježno se spustite i zadovoljite ga, ali ne do kraja jer to je samo početak vatrenog seksa.

izvor: zadovoljna.hr.