Mjesta na kojima se morate seksati

Mjesta na kojima se morate seksati
Već ste prošli spavaću sobu, ali i sve ostale prostorije u kući ili stanu? Vrijeme je za nova seksualna iskustva koja ćete najlakše steći odabirom novih mjesta za seks, piše obiteljski.com.

Mnogi svjedoče o nezaboravnim iskustvima koja su otkrili na neuobičajenim mjestima za seks. Donosimo vam nekoliko prijedloga, a popis nadopunite sami.

Šator
Neke pripadnice nježnijeg spola možda nisu lude za spavanjem u šatoru, ali to može biti sjajno iskustvo. Zašto? Priroda oko vas potiče primitivne nagone i pruža određenu dozu sigurnosti, a sve se odvija u malom šatorskom prostoru. Nema druge nego da se dobro stisnete.

Perilica za pranje rublja
Seks na perilici za rublje isprobali su mnogi i kažu da je nezaboravno iskustvo. Naravno, perilica mora biti uključena. Zašto? Prati ritam vaših tijela i uzbuđenje dovodi do vrhunca. Pomalo neobično, ali vrlo učinkovito!

Park
Ako imate imalo avanturističkog duha u sebi i palite se na adrenalin, park je za vas pravo mjesto. Seks u parku je uzbudljiv i nepredvidiv. Uvijek netko može naići, ali u tome baš i je čarolija. Nije za svakoga, samo za odvažne.

Spavaća soba vaših roditelja
Prema mišljenju mnogih, seks u roditeljskoj sobi pruža iskustvo koje se dugo pamti. Ulazi u sferu zabranjenog voća, a zna se da je to najslađe. Seks u roditeljskoj sobi vraća vas u djetinjstvo, ali s naglaskom na ‘odraslim' aktivnostima.

Balkon
Mnogi se kunu da je seks na balkonu nezaboravno iskustvo. Vas dvoje goli i uzbuđeni u nekom svom svijetu, dok se realni život sasvim normalno odvija oko vas. Savršen spoj nespojivog. Možda je baš zato seks na balkonu tako dobar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mračna šuma
Zaputite se u šumu kad padne mrak. Pomalo zastrašujući zvukovi, miris šume i tama učinit će svoje. Probudite će se sva osjetila, a seks će biti na rubu zadovoljstva i straha. Možda nije iskustvo koje ćete prakticirati svaki dan, ali bar jednom u životu trebali biste ga si priuštiti.