Maštaju li svi muškarci o prijateljicama svoje partnerice?

Sva su si ova pitanja postavljala brojne žene, ali se nikada nisu usudile izgovoriti ih naglas. Sada na njih odgovaraju stručnjaci. Mnoge žene još uvijek vjeruju u brojne zablude o muškarcima. Kada njihov muškarac ima problema s erekcijom, one će najprije pomisliti da su one krive, piše tportal.hr. Vjeruju da muškarci stalno razmišljaju o seksu, a boje se i da mašta o njihovim prijateljicama. Što je od toga istina, a što ne? Odgovore su dali stručnjaci koji se bave seksualnim pitanjima, kao i pitanjima ljubavnih odnosa.

Muškarac mašta o seksu sa ženinom prijateljicom
Žene zasigurno neće obradovati vijest da je ova tvrdnja u većini slučajeva točna. No istina se ne može izbjeći, ali dobra je vijest ta da se takva fantazija iznimno rijetko i ostvari. Seksolozi kažu da muškarci zapravo maštaju o grupnom seksu koji najčešće uključuje njihove partnerice, ali i njihove prijateljice.

Muškarac doživljava impotenciju kada ga žena ne uzbuđuje
Ova tvrdnja nije istinita, jer problemi s erekcijom nastaju zbog različitih uzroka koji mogu biti psihičke i fizičke prirode. Primjerice, erekcija može izostati zbog konzumacije alkohola. Dakle, drage dame, ako se javi privremena impotencija, ne očajavajte jer nije do vas.

Muškarac stalno razmišlja o seksu
Ovo je napola istinita tvrdnja s obzirom na to da je nekoliko istraživanja pokazalo da to čini nešto malo više od 50 posto muškaraca. Oni to čine nekoliko puta na dan i to svaki dan. Usporedbe radi, o seksu stalno razmišlja tek 18 posto žena. Dakle, muškarci zaista više razmišljaju o seksu nego žene.

Muškarac s velikim penisom ima i veliko samopouzdanje
Ova je tvrdnja djelomično točna. Postoje zaista oni muškarci koji svoje samopouzdanje temelje na veličini spolovila, ali većina ih ipak misli da samo to nije dovoljno za veliku vjeru u samoga sebe. No kažu neki seksolozi, možete biti sto posto sigurni da će takvi muškarci biti puno samouvjereniji u komunikaciji sa ženama.

Muškarci najviše vole misionarsku pozu
Netočno! Nekoliko je istraživanja pokazalo da muškarci preferiraju tzv. doggy position. Kada stoje iza žene, mogu dublje penetrirati i lakše je mogu dodirivati rukama po raznim dijelovima tijela. Osim toga, tu je i psihološki element - muškarci se u toj pozi osjećaju nadmoćniji i imaju dojam da su stvari pod njihovom kontrolom.