Mali ili Veliki - pitanje je sad !

...iznimno je ponosan na svoju titulu te mu ona ne određuje sreću u ljubavi.

Nick Gilronan, 27 - godišnji Amerikanac iz Brooklyna koji je nedavno pobijedio na natjecanju u najmanjem spolnom udu, tvrdi kako veličina njegovog penisa ne određuje kakva je osoba u vezi, a njime se slaže i svjetski poznata seks instruktorica Tracey Cox.

Naime, čini se kako veličina ženama i nije toliko važna. ‘Ako se brinete zbog veličine svojeg penisa, trebali biste znati da većina žena vrlo brzo nauči da ako je muškarac dobro obdaren često izgubi interes za stvaranje čarolije u krevetu jer smatra da mu je veličina dovoljna za dobar seks.'

Istraživanja su pokazala i da neke žene više vole velike penise iz psiholoških razloga. Mišljenja na ovu temu su podvojena. Tako neke žene više vole velike penise jer čine njihovog muškarca muževnijim i samim time privlačnijim. Tako žena može smatrati svoj položaj u društvu boljim ukoliko je njen partner obdareniji, dok pogled na veliki penis može biti stimulirajući. Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju, no ova fascinacija obično nema nikakve veze s veličinom.

Druge, pak, više vole manje penise. Veliki penis može uzrokovati neugodnost prilikom predigre, ali i učiniti seks bolnim. Na kraju, činjenica je da se G-točka, koja je odgovorna za postizanje seksualnog vrhunca, nalazi tek nekoliko centimetara od ulaza u vaginu.

Za lošu reputaciju malenog alata Gilronan krivi medije koji, prema njemu, često pretjerano naglašavaju svako odstupanje od ‘prihvatljivog'.

Neki ljudi dopuštaju da im iskrivljena slika idealnih proprocija učini nesigurnima, naglašava ponosni vlasnik nagrade koji se nada da će osvojenih 200 dolara potrošiti na spoj s nekom od djevojaka koje su mu prišle na natjecanju.

Izvor: she.hr