Maja Morales: Seksala sam se za novac

...a Ante tolerira njezine 'mušterije'. Kad god pomislimo da se Ante Gotovac na dan-dva povukao iz javnosti, on nas počasti novim briljantnim izjavama, a pogotovo otkad je njegova nova djevojka, plastična starleta Maja Morales, postala njegova 'promotorica'.

Pokušala je sablazniti javnost izjavama kako ne može bez seksa pa odlazi s Farme, te da od djetinjstva pije lijekove koji bi kontrolirali njezinu glad za seksom. Kako baš i nije uspjela šokirati, u tu je misiju uključila i Gotovca.

Duo fantastikus gostovao je u Red Carpetu, te su ponovno dali sve od sebe da nas sablazne.

Maja tvrdi kako je noć prije odlaska na Farmu provela s Gotovcem u hotelu, u kojem su goli pozvali recepcionara na orgije, ali ih je odbio.

Priznala je kako je spavala s frajerima samo radi novca, a smatra da za svaki dobro odrađeni posao treba biti nagrađen. Sasvim joj je normalno da nakon seksa dobije nekakav poklon ili novac.

"Jesam, jesam, naravno da jesam, nakon seksa dobivala sam nagrade. Mislim da za svaki dobro odrađeni rad treba biti dobro nagrađen", otkriva Maja, a na upit voditeljice Hane Hadžiavdagić je li ikad spavala s muškarcem samo radi novca, Maja ponosno odgovara: "Jesam, da, da jesam."

Iako izgleda kao da ju je netko zaboravio maknuti roštilja, Maja želi još tamniji ten, pa s Antom i dalje odlazi na kvarcanje. Na pitanje boji li se raka kože odgovara: "Rak kože? Ma koji rak kože? Ne razmišljam o tome."

Njezin dragi Ante otkrio je javnosti kako je Maja "brutalna u krevetu", a na pitanje što misli o traču kako mu djevojka ima mušterije, malo se zbunio, pa rekao da ništa ne zna o tome, "ali ako Maja ima dobar posao, neka bude profesionalka".

I tako par Gotovac – Morales nastavlja zabavljati sve oko sebe, neke ugodno neke neugodno, a mi željno očekujemo nastavak.