Ludi seks rekordi

Ludi seks rekordi
Najbrži ženski orgazam

Žena u prosjeku treba od osam do 30 minuta da postigne orgazam. Apsolutna rekorderka doživjela je orgazam tri sekunde nakon penetracije. Sigurno se drži slogana vrijeme je novac!

Najdulji ženski orgazam

Najdulji orgazam trajao je 43 sekunde. Doživjela ga je ispitanica u jednom američkom znanstvenom istraživanju. Voljeli bismo znati što je sve radila tijekom eksperimenta.

Najduži penis

Amerikanac Daniel Arthur Mead, poznatiji kao Long Dong Silver, vlasnik je najdužeg izmjerenog penisa. Svojih 48,3 cm pokazivao je u pornofilmovima.

Najkraći penis

Muškarac s najkraćim penisom je iz Engleske. Sa samo 6,98 cm vlasnik je nezahvalnog svjetskog rekorda. Pitanje je jedino je li gore njemu s najmanjim ili Silveru s najdužim?

Najjači penis

Rekorder u dizanju utega s penisom (da, dobro ste pročitali) je Mo Ka Wang - na svoj visuljak objesio je uteg od 120 kilograma!

Najveći penis u životinjskom svijetu

Tko je ponosni vlasnik? Kruna ne pripada kralju životinja - lavu. Naime, kit ima tri metra dugačku i 30 centimetara debelu kobasicu. Na drugom mjestu, sa "sitnicom" od jednog metra, nalaze se nilski konj i slon.

Najviše muškaraca u krevetu

Samantha iz serije "Seks i grad" marljiva je žena - barem što se tiče skupljanja ljubavnika. Ali je prava amaterka prema Juliji, kćeri rimskog cara Augusta - teško je povjerovati, ali nestašna Julija spavala je sa 80.000 muškaraca!

Najdulji seks

Najdulji seksualni čin trajao je 15 sati. Filmska zvijezda tridesetih godina prošlog stoljeća Mae West izvela je maratonski seks s ljubavnikom Tedom. Otkud nam ti podaci? Seksolog dr. Vernon Coleman sjedio je na rubu kreveta dok su njih dvoje "pisali" seksualnu povijest.

Ejakulacija u dalj - kod muškaraca

Muškarce ne zanima samo dužina penisa, nego i koliko daleko mogu ejakulirati. Horst Schulz postavio je svjetski rekord - štrcnuo je šest metara!

Ejakulacija u dalj - kod žena

Da, i cure mogu ejakulirati. Jednoj je to uspjelo tri metra u dalj!
Najveći klitoris

Švicarski biolog dr. Albert von Haller naišao je u svojim istraživanjima na klitoris dužine 30,5 cm!

Cosmopolitan.hr