Ljubite različito!

poljubac, poljubac, ljubav, sex, poljubac, partneri, veza, zaljubljenost, poljubac, sjećanje, ljubljenje, zatvorene oči, poljubac
Tiha moć poljubca

S usnicama tiho izdajemo svoje namjere: ukoliko se želimo maziti, ljubit ćemo nježno i meko, doticaj usnama će biti lagan i ne nametljiv. Ti slatki poljubci se vrlo lako pretvore u vruće, gladne poljubce koji napreduju u lizanje i grickanje s kojima izražavamo svoju pohotnu namjeru. Poljubci su toliko različiti, da kao što zante postoje razne tehnike ljubljenja.

Čari francuskog poljubca

Jedan od najpoznatijih je francuski poljubac, u kojem se s partnerom dotičemo i jezicima, pri čemu treba biti pažljiv i koristiti jezik s određenim osjećajem. Moramo pripaziti da u trenutcima strasti ne guramo svoj jezik previše u partnerova usta i time ga odbili. Prihvatite ga se s osjećajem, ali nemojte puno razmišljati o tehnici jednostavno se prepustite užitku dodira vaših jezika.

Postupni i spori poljubci

Poljubac koji se često prakticira je pljubac kojim ljubimo cijelo partnerovo lice. To su nježni poljubci kojima polako s lica prelazimo na partnerovo tijelo i uzbuđujemo. Počinjemo od vrha glave preko čela, kapaka, nosa, usana te prelazimo na vrat i sve niže. Takvi poljubci su najčešće dobra predigra, koja nas vodi do dobrog seksa. Takvi poljubci događaju se i nakon seksa kada se mazimo s partnerima kao znak bliskosti i iskazivanja ljubavi.

Poljubci sa šaptanjem

Vrlo vruć tip ljubljenja, pri kojem usnama prelazite preko partnerovog uha i vrata te šapćete seksi ili nježne riječi. Koje uzbuđuju i vas i partnera, poljubce i šaptanje upotpunite grickanjem njegovog/njenog uha i pušete topli zrak.

intimatemedicine.com.hr