Kuda ona voli da je dirate?

Kuda ona voli da je dirate?

Žene diljem svijeta sudjelovale su u velikom internetskom istraživanju na jednoj američkoj stranici koja služi kao servis za muško-ženska prijateljstva. Pripadnice nježnijeg spola svojim su odgovorima otkrile neke nove tajne o ženskom tijelu i muškarcima dale upute kako da ih dodiruju.


Ruke
Veliki broj žena otkrio je da su im ruke iznimno snažna erogena zona. 'Ne znam zašto, ali obožavam kad mi dodiruje ramena pa lagano klizi duž cijele ruke prema dlanovima. Posebno mi se sviđa kad to čini nježno, a onda malo grublje', napisala je u komentaru jedna od sudionica istraživanja. Ispod kože ruku nalazi se mnogo živaca, stoga nije čudno da i taj dio tijela kod žena izaziva ugodu.

Donji dio leđa
Iznenađujuće mnogo žena izdvojilo je donji dio leđa kao erogenu zonu koja ih iznimno uzbuđuje. U opisnim komentarima navele su da im se sviđa kada muškarci nježno prelaze prstima po tom dijelu tijela. 'To su neki čudni trnci koji mi izazivaju ugodu. Šteta je samo što muškarci često zaborave na taj dio tijela, a meni je tako lijepo kad me tamo dira', napisala je jedna od ispitanica.

Prijelaz između lica i vrata

Iako ovaj dio tijela nije bio među ponuđenim odgovorima, žene su ga same izdvojile. Zašto? Sudeći prema njihovim opisima, prijelaz između lica i vrata iznimno je osjetljiv i svaki dodir toga dijela tijela kod žena izaziva uzbuđenje i zadovoljstvo. 'Obožavam kad mi dlanovima i prstima dodiruje rub lica i početak vrata. To mi je vrhunski osjećaj', navelo je nekoliko žena.

Gležnjevi
'Ne znam zašto, ali gležnjevi su definitivno zanemareni. To je šteta jer ja jako volim kad me muškarac čvrsto uhvati za gležnjeve, to u meni izaziva salvu uzbuđenja', napisala je sudionica istraživanja s Floride. S njom su se složile i brojne druge žene koje gležnjeve izdvajaju kao snažnu erogenu zonu.

Struk

Sudeći prema rezultatima istraživanja, nepravedno zanemaren dio ženskog tijela je i struk. Kako su ispitanice u komentarima napisale, muškarci često zaborave na taj nježni dio tijela, a žene jako vole da im rukama prelaze po tom udubljenju između grudi i bokova. 'Strašno mi je seksi kad on lagano prelazi prstima po mojoj bočnoj strani, po struku. To me jako uzbuđuje', napisala je jedna od ispitanica.

Unutarnja strana bedara
'Muškarci uglavnom krenu ravno na spolovilo, ali ja obožavam kad se dulje zadrži na unutarnjoj strani mojih bedara. Tamo sam iznimno osjetljiva i to mi je jedan od najboljih osjećaja', navela je jedna od ispitanica. Unutarnju stranu bedara kao iznimno snažnu erogenu zonu navele su mnoge žene koje kažu da im je koža na tom dijelu osjetljiva te da im svaki dodir izaziva snažnu ugodu.

tportal.hr