Koliko stariji muškarac treba ženama?

Prednost starijih muškaraca je iskustvo i galantnost te činjenica da su spremni ulagati u odnos koji započnu. Mary Gold, kolumnistica iz Velike Britanije tvrdi kako stariji muškarci imaju samopouzdanje, a to je ono što ih razlikuje od mlađih koji su nesigurni te kaže kako je muškarac stariji od žene 10. do 15. godina pravi partner za nju.

Stariji muškarci znaju i tajne zavođenja kojima lako osvajaju žene, no ne staju na tome već se trude i ulažu u vezu te sa svojim partnericama vode duge i ozbiljne razgovore.

Kolumnistica Gold tvrdi kako su stariji muškarci bolji partneri jer su u prethodnim vezama naučili što žene žele i vole te što im smeta te koje riječi ne treba upotrebljavati u ženskom prisustvu. Sve su to stvari koje pripadnice ljepšeg spola bacaju na koljena.

I dok su mlađi partneri 'slađi pod prstima' njihov pogled vrluda i skloni su flertu s drugim ženama. Oni stariji itekako znaju da se to ne radi te znaju kontrolirati svoju seksualnost.

Stariji partneri znaju cijeniti žene, a one u njihovom društvu nisu pod pritiskom da moraju odlično izgledati, tvrdi Mary Gold koja naglašava kako je jedna od prednosti starijeg muškarca što voli zdravu hranu na jelovniku.

Na šarm i samopuzdanje starijih muškaraca pale su Catherine Zeta Jones čiji suprug Michael Douglas je stariji 25 godina. Starijeg je odabrala i Heidi Klum koja je sreću pronašla u bračnom životu s glazbenikom Sealom koji je 11 godina stariji od nje.

IZVOR: zadovoljna.hr