Koji je to recept za sretnu vezu?

 Koji je to recept za sretnu vezu?

Sretna veza san je svake žene, no vrlo često se nađu u situaciji da snižavaju kriterije do minimuma, samo kako ne bi ostale same. Naravno, posljedice su poznate - niz loših veza koji najčešće završi lošim brakom.

Treba li biti tako? Naravno da ne, a vjerovali ili ne, recept za uspješnu vezu izuzetno je jednostavan i dostupan svakoj ženi - nakon što sredi par stvari u svojoj glavi.

Muškarac - naravno da ne postoji Mr. Savršeni i to žene u sretnim vezama znaju, štoviše, sigurne su da nema niti polovicu onoga o čemu su sanjale. Ipak, pravi balans između nedostataka koje je lako zanemariti i vrlina koje osvajaju recept je uspjeh.

Prioriteti - žene sreću trebaju potražiti u sebi, a ne u partneru, jer ako od njega očekuju da je učini sretnom, to obično završava teškim fijaskom. Znači, žena treba uvijek biti sebi na prvom mjestu, a to će znati cijeniti i pravi muškarac.

Za kraj, samoća - nekad je teško prihvatiti da ste sami, znamo, no i takve trenutke treba znati proživjeti sa srećom i veseljem. Kad prihvatite da je samoća vaš izbor i da možete i tako biti sretni, bit će vam puno, puno lakše pronaći partnera s kojim ćete biti stvarno sretni do kraja života.

Izvor: rtl.hr