Koga izabrati: mladog pastuha ili starog kauboja?

spavanje, sex, muškarac žena, sex
Pohvalila mi se friendica neki dan da si je na moru upecala mlađeg frajera. Dosta mlađeg. Kaže da se nije već godinama tako dobro prašila – već je zaboravila kako je to kad ti je mužjak stalno napaljen. Nekada prije, kada je bila mlađa, to bi je totalno živciralo – poput svake nabrijane studentice, i ona je željela da ju ostali kolege gledaju kao mudru intelektualku, punu spoznaja o 'weltschmerzu' i raznim '-izmima'.

Ako želite uploviti u bračne vode, zreli kauboj je ipak pametnija opcija

Danas, međutim, totalno joj paše biti objekt nečijih mokrih snova. Vidi samo prednosti u tome da on želi s njom ostati tri dana u krevetu, umjesto da se reda radi prvo prošeću na neku predstavu, pa na večeru, pa onda još gube tko zna kolike sate na te neke uvriježene rituale…

Potakla me na razmišljanje. Već smo pisali o tome kako žene u svojim 30-ima i 40-ima postaju opuštenije i samim time bolje ljubavnice. Ali kako stvar izgleda iz njihove perspektive? Imaju li uz sebe nekog starkelju kojemu se više baš i ne diže, teško da će moći iskoristiti prednosti tog svog novostečenog samopouzdanja i raspuštenog raspoloženja. Mlađi partner se nameće kao očigledno rješenje. A ima tu i drugih prednosti. Primjerice, njene joj koke sigurno besramno zavide na takvom uspjehu. Time se stavlja u kategoriju Demi Moore i njoj sličnih holivudskih boginja koje si to mogu priuštiti.

Zatim, mlađi su još nezreli i nedovršeni: poželi li ga zadržati, ima priliku oblikovati ga po svojoj mjeri, bar više nego što bi mogla preodgojiti nekog starog konja. E, sad, tu mi je pao na pamet i prvi mogući nedostatak ove kombinacije: njemu je vjerojatno seksi imati stariju 'učiteljicu', ali prije ili kasnije, kad čar ovakvog igranja uloga ishlapi, on će vjerojatno i sam poželjeti nešto mlađe. 'Ne brineš li se da će te brzo nogirati?', pitam očinski svoju prijateljicu.


'Ma boli me đon', odmahuje ona, 'dok ide, ide – kad stane, zamijenit ću ga mlađim modelom!' Da, moja prijateljica trenutno ne traži ozbiljnu, dugoročnu vezu: da je kojim slučajem traži, stari kauboj, koji je svoje već odjahao i spreman se smiriti na jednom ranču, vjerojatno bi bio sigurniji izbor od mladog pastuha.

Čini se da na ovu dilemu ne postoji samo jedan točan odgovor: osjećate li da vam curi vrijeme, a žarko želite uploviti u bračne vode i uzgajati potomke, svakako je zreli kauboj pametnija opcija. On veže konja gdje mu gazda kaže, dosadilo mu je svaki tjedan juriti za novom kobilom, a i ne mora miran život u preriji biti tako monoton: možda je stari olinjali kauboj tijekom svih tih godina naganjanja kobila i naučio pokoji trik ili dva koje mladi pastuh još ne zna.

Mladi pastuh je svakako dobar za dizanje samopouzdanja (dobro, i za višestruke orgazme!), ali stari kauboj je kao i dobar šank: na njega se uvijek možete osloniti. Ako je to ono što tražite, bacite mamuze i navucite neku finu, seksi pregaču – tome on neće znati odoljeti!

izvor: tportal.hr