Kakve žene frajeri stvarno žele?

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje

Nedavno je provedena studija na Sveučilištu Northwestern u kojoj je 163 studenata poslano na spojeve kako bi se što bolje istražilo pitanje privlačnosti. Istraživači su prvo pitali frajere što više preferiraju kod žena - fizičku privlačnost, osobine ličnosti ili potencijal za zaradu u budućnosti. Kao što je bilo za očekivati, frajeri su odabrali fizičku privlačnost. No, u sljedećoj fazi studije su završili na spoju s po njima savršenim curama, a u kojoj su fazi znanstvenici došli do zaključka kako izgled ipak nije bitan u onoj mjeri u kojoj se to vjeruje...

Frajeri za dugoročne odnose traže kod žene da se osjećaju ugodno u njezinom društvu i da imaju potporu u budućnosti. Oni traže prvenstveno nekoga kome mogu vjerovati. Problem s glamuroznim perfekcionisticama i izuzetno privlačnim curama je stalni strah da će ih izgubiti. Javlja se vlastita nesigurnost u sebe, stoga je razumljivo da će odabrati nekoga s kim će biti opušteniji.

Znanstvenici su otkrili da, kada su frajeri počeli razgovarati sa stvarnim ženama (a ne samo buljiti u slike Victoria's Secret modela), počeli su više pažnje obraćati na cure koje su im se svidjele kao osobe, a ne na one koje su im bile isključivo seksi. Oni će radije biti s prosječnijim, zanimljivijim curama, nego sa ženama iz seksualnih maštarija.

Frajeri u dugoročnim partnericama traže da su zgodne, sa skladnim, ali ne i savršenim tijelom, da znaju slušati, da su pouzdane i da se smiju njihovim šalama, te im uz to dopuštaju da se brinu o njima. Dakle, ako ste u periodu traženja novog partnera, budite svjesne da su frajerima privlačnije osobine emocionalna stabilnost, otvorenost i jednostavnost od umjetne, na prvu privlačne savršenosti!

Izvor: cosmopolitan.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.