Kako vratiti strast u seksualni život?

U vašem krevetu nema više strasti? Pitate se jeste li jedno drugome još uvijek privlačni? Sva ta pitanja nisu neuobičajena i znak su da je monotonija došla po svoje. Ipak, nemojte se predati i posvetite se svom seksualnom životu koji ima važan udio u životnom zadovoljstvu svakog čovjeka. Treba vam samo malo mašte, dobre volje i hrabrosti. Za početak tog putovanja mi vam nudimo nekoliko savjeta za prvu pomoć.

Pustite mašti na volju i uživajte
Vi kao glavno jelo

Priredite mu pravi mali igrokaz kada se vrati s posla. Umjesto klasično serviranog ručka, ponudite mu sebe prekrivenu hranom. To je napravila vruća Samantha u filmu 'Seks i grad' i gola legla na stol, prekrivši se hranom. Istina, njezin plan nije se do kraja realizirao, ali vaš može. Učinite to petkom tako da se možete prepustiti seksualnim užicima bez brige da sutra morate rano ustati. Vrstu hrane i pozu sami smislite. Pustite mašti na volju!

Verbalni seks

Jeste li znali da je mnogim ljudima najbolja predigra ona verbalna? Sjednite sa svojim dragim i usred razgovora lagano počnite prelaziti na temu seksa. Učinite to lagano i neprimjetno. Kada zaokupite njegovu pažnju, počnite posve otvoreno govoriti o seksu, o svojim fantazijama, o tome što biste voljeli da vam učini ili da vi njemu učinite. On će vrlo brzo posegnuti za vama, ali ne dajte mu da vas dodiruje. Istodobno ne prekidajte svoj seksi monolog. Pričajte mu sve do najsitnijih detalja. To će ga izludjeti i zajamčeno ćete imati vruću noć koju ćete dugo pamtiti.

Stroga medicinska sestra

Igranje uloga spasilo je mnoge seksualne živote. Zašto mu ne biste odglumili njegovu privatnu medicinsku sestru? Vjerojatno imate doma bijele odjeće. Spremite se i kad se idući put bude tuširao, uđite u kupaonicu te mu strogim i zapovjednim glasom recite da je njegovo vrijeme za tuširanje isteklo te da se mora vratiti u svoj krevet. On će se iznenaditi, ali kada vas vidi, poslušat će. Potom mu priredite nezaboravnu masažu i tretman koji će vas oboje dovesti do neslućenih užitaka. Nekima su ovakvi scenariji vulgarni i besmisleni, ali nesumnjivo pale.

Vrući dodiri u javnosti
Seks na javnom mjestu neodoljivo je privlačan zbog adrenalina koji raste zahvaljujući bojažljivim mislima da će vas netko vidjeti. Otiđite zajedno u restoran. U jednom trenutku skrivećki izujte cipelu i dotaknite ga nježno po međunožju i lagano ga masirajte. Vaše kretnje neka prati tihi seksi govor. Kada više ne budete mogli izdržati, odvucite ga u ženski toalet. Prepustite se strastima, ali tiho da vas ne bi čuli ostali gosti restorana. Za ovaj pothvat treba imati hrabrosti, ali nije neizvediv. Sretno!

Seks u prirodi
Dolaze lijepi i sunčani dani, priroda se budi pa biste mogli i vi zajedno s njom. Jeste li skoro bili na izletu? Vrijeme je da malo odete u prirodu. Uzmite dekicu, vino i možda pokoji sendvič. Pronađite neko mjesto uz šumu ili drugdje gdje vam odgovara, a skriveno je od očiju znatiželjnika. Znanstveno je dokazano da priroda budi iskonske nagone pa nema sumnje da ćete i vas dvoje uživati u iskonskoj strasti. Nakon što se umorite, okrijepite se vinom i hranom, a onda se možete baciti i na drugo poluvrijeme.

 tportal