Kako stimulirati G-točku

Znate one ljubavne romane kada nesretna i nezadovoljena djevojka konačno pronađe pravog muškarca koji od prve pogodi njezinu G-točku i ona od samo jednog dodira zavrišti od užitka.

E, morat ćemo vas razveseliti. Radi se o čistoj fikciji i ako ste prigovarale svom dragom zbog njegovih nesposobnosti u krevetu još kad se dojmovi knjige nisu slegli, vjerojatno ćete mu se morati ispričati ili možda iskupiti na određeni način.
No, da se vratimo temi. Stimulacija G-točke još je uvijek veliki znanstveni misterij koji zaokuplja misli mnogih znanstvenika, ali i većinu seksualno aktivnih muškaraca i žena. Mnogi su je tražili i našli, neki su se izgubili po putu, a neki je nisu niti počeli tražiti jer ne vjeruju da postoji.

No, vjerujte, ona itekako postoji. Ono što je predivno kod G-točke je da vam je može stimulirati partner ili pak vi sami. A evo što vam je činiti kada ste spremni za užitak i veliki „O".

Vibratori

Jeste li ikad vidjeli vibratore koji su zavinuti na vrhu. Njihova je zadaća, između ostalog, stimulirati G-točku.
Na vibrator stavite malo lubrikanta, zavinuti vrh usmjerite prema trbuhu i počnite sa stimulacijom. Nemojte zaboraviti i na ostale erogene zone - klitoris, grudi...
Ako pak eksperimentirate s partnerom, pustite njega da pokuša vibratorom pronaći G-točku. Vi ćete se tako moći više opustiti i prepustiti osjećaju.

Magični prsti

Naravno, ne trebate vibrator kako biste stimulirali G-točku. Dovoljna su vaša ili partnerova dva prsta.
Na kažiprst i srednji prst dodajte malo lubrikanta. Kada ste ih stavili nekoliko centimetara u vaginu, lagano ih pogrčite (ne smijete imati duge nokte kako se ne bi ozlijedili).
Trebali biste osjetiti G-točku kao mjesto koje je mnogo glatkije od ostatka vagine. Ako sami stimulirate G-točku, već ćete osjetiti što vam odgovara, a što ne, brzina, jačina pritiska i sl. Partneru slobodno date nekoliko uputa što vam odgovara, a što ne.

Različiti osjećaji

Neke žene kažu da stimulacijom G-točke dobe potrebu za mokrenjem (koja bi trebala proći), dok neke odmah osjećaju uzbuđenje. Ako se u početku ništa ne dogodi, pokušajte je stimulirati na različite načine, pod drugačijim kutom, drugom brzinom, pritiskom, kružnim pokretima, bilo kojim načinom koji vam stvara dojam ugode. Iznenadit ćete se što sve može „upaliti".

G-točka i penetracija

Naravno, G-točku možete stimulirati penisom tijekom penetracije, a najbolji ćete osjećaj za to imati ako ćete vi biti gore. Naime, kada ste vi gore, imate kontrolu nad kutom, brzinom, intenzitetom i svim ostalim stvarima presudnim za stimulaciju i doživljavanje orgazma, što na kraju i je cilj.
Vaš vam partner može pomoći u stimulaciji mičući bokovima u ritmu s vama. Naravno, nemojte zaboraviti na predigru koja isto može biti ključna za postizanje orgazma.

Pseća poza

Htjeli vi priznati ili ne, pseća poza je savršena za stimuliranje G-točke. Najbolji položaj za to je da vaš partner stavi svoje noge s vaše vanjske strane, a da se vi nagnete prema naprijed te vam on njiše stražnjicu prema gore što bi trebao biti pravi kut za stimulaciju G-točke. Ipak, većina žena će vrlo teško doživjeti orgazam u toj pozi, osim ako si same ili im partner rukom ne stimulira klitoris.

izvor: zena.hr