Kako se seksati po vrućini i preživjeti?

Za vrijeme seksa pijte vodu

U vrućim ljetnim mjesecima seks zna biti naporan, zato je vrlo važno paziti na prehranu jer i o tome ovisi koliko će nam biti vruće. Izbjegavajte masnu hranu i vruće juhe, radije jedite puno svježeg voća i pobvrća, recimo lubenicei naravno puno tekućine. Najprimjerenija je voda, koju treba početi piti već od jutra da tijelo tokom dana ima dovoljne zalihe. Ukoliko po najvećoj vrućini osjetite požudu i želite se seksati imajte kraj kreveta bocu vode ili komadiće voća pogotovo u slučaju da će vaša seksuačna igra potrajati. Za vrijeme predigre ili seksa posebno u vrućim danima imajte na umu da dovoljno pijete napravite maenu pauzu i poopijte vode. Voda može začiniti vašu predigru tako da poljevate sebe i partnericu vodom ili kapljete vodu po njenim prsima, pustite da mašta radi za vas. Ukoliko ste se odlučili za seks u kuhinji za vrijeme penetracije otvorite pipu te okrenite partnericu prema mlazu vode. Još je bolje ukoliko se seksate pod tušem što je super ideja za ljetne dane.

Izberite primjerno doba dana

Za seks je najprimjerenije jutro, kada sunce nije toliko jako. Ukoliko još niste na godišnjem sat navijte ranije te si priuštite dobar jutarnji seks. Seks u kasnijim večernjim satima je isto odličan izbor kada je sunce zašlo. Prozračite sobe kako bi prije akcije ušlo svježeg zraka te kako bi se prostorije rashladile. Ukoliko imate prostran balkon možete se seksati vani što će biti još uzbudljivije. Prije seksa otvorite prozore i vrata kako bih imali malo propuha i svježeg zraka koji će vam goditi u vrućim trenutcima . 

Iskoristite klima uređaje

 

Ukoliko doma imate klimu, seks i u najbvrućijim ternutcima u danu neće biti problem, samo morate paziti da ne pretjerate s prevelikom temperaturnom razlikom i kako se goli ne bi prehladili. Ukoliko nemate klimu nabavite ventilator i namjetite ga da puše u smjeru u kojem se vi seksate, samo ne mojte namjestiti ventilator direktno na sebe. Možda vam se čini smiješna pomisao da vam ventilator puše u stražnjicu no neće vam smetati kad budete osjećali valove vrućine.  Isto vrijedi i za auto ukoliko u autu imate klimu nije važno koje je doba dana ako ste vi usred vožnje raspoloženi za seks. Također ne mojte temperaturu u autu namjestiti na prenisku kako vas ne bi udari toplotni val kada izađete iz auta.&nb

 preuzeto sa : www.intimatemedicine.com.hr