Kako postati bomba u krevetu?

Osjećajte se dobro u svojoj koži
Već i vrapci na granama znaju da su sretnije žene (i to na svim životnim područjima) koje o sebi misle dobro, odnosno one koje se osjećaju dobro u svojoj koži. 'Tisuće istraživanja pokazale su da samosvjesne žene više uživaju u seksu jer znaju inicirati stvari, ali i tražiti ono što žele. Žene se brinu zbog svojih oblina, ali muškarci baš te obline vole', napominje Tracy. Dakle, zadatak žene je da pronađe način da se dobro osjeća u svojemu tijelu. Tada će i u krevetu postati prava čarobnica.

Naučite ga zagrijati
Baš kao i žene, i muškarci vole dodirivanje, maženje, masiranje... Neka to bude uvertira u vašu seksualnu inicijativu. Krenite s masažom glave onako kako to čini vaša frizerka kada vam pere kosu. Potom nastavite s masažom vrata, ramena i dalje... Zadnja točka neka bude njegovo spolovilo. On to nikada neće zaboraviti.

Predigra
Za većinu muškaraca predigra zapravo znači oralni seks. No, žene znaju da na tom području postoji još mnogo toga. Tracy ženama savjetuje da je nauče svoje muškarce što se sve može raditi u predigri. 'Dakako, potrebno je za žene da budu malo hrabre i maštovite te da nauče svoje muškarce kako predigra može biti divna', kaže Tracy. A što tačno činiti? E o tome razmislite same jer će to u vama pokrenuti neslućenu kreativnost.

Koristite prostote
Žene katkada zaziru od prostih riječi tokom seksa, ali muškarci to vole. 'Žene ne znaju koliko im dobrobiti takve riječi mogu donijeti. Budući da muškarci uživaju kada žena tokom seksa govori prostote, privlačnije su im i bolje u seksu. Žene bi to svakako trebale iskoristiti. Možda ne moraju odmah krenuti s verbalnim izražavanjem ako im je malo neugodno, ali zato postoje SMS-ovi i e-mailovi. Time mogu probiti led', savjetuje Tracy.

Budite malo zločeste
Muškarci vole raditi zločeste stvari i vole zločesti seks, a to je onaj koji se odvija na mjestima na kojima možda baš i ne bi trebao. Dakle, i žene bi trebale osloboditi u sebi svoju zločestu stranu. 'Možete, primjerice, izaći na večeru bez gaćica, a potom ga izvijestiti o tome usred objeda. Ili ga možete zvati da dođe do vas u ured pa inicirati seks. On od sreće neće moći povjerovati što ga je snašlo', kaže Tracy.

Usavršite 'ručni rad'
Kada to kaže, Tracy ne misli na pletenje ili heklanje, nego na zadovoljavanje muškarca rukom. 'Ženama je to zadnje na seksualnoj listi prioriteta, ali muškarci bi to jako voljeli. Uostalom, mnoge žene koje susrećem kažu mi da su nesigurne po tom pitanju jer se boje da ne znaju kako se to radi', kaže Tracy. Napominje da je dovoljno ugrijati ruke, namazati ih losionom te osluškivati partnera čiji će uzdasi najbolje pokazati smjernice.

Tportal.hr