Kako naučiti osvajati žene?

Ženama je veoma bitan fizički izgled muškarca, ali podjednako ih privlače i neke karakterne osobine. Da biste ih oborili s nogu nije potrebno mnogo, jednostavno treba znati šta žene vole.

- Možda žene vole visoke muškarce, no više zapažaju to koliko se brinete o sebi i koliko pažnje posvećujete higijeni. Masna kosa, prljavi nokti, uflekane farmerke ili košulja se nikako neće dopasti vašoj potencijalnoj partnerici. Njegujte svoj izgled jer žene primjete fizički izgled, ali ih više interesuje to koliko pažnje posvećujete sebi, jer ako pazite na sebe pazit ćete i na njih.

- Ne morate nositi dizajniranu odjeću ali svakako pripazite na svoj stil odijevanja jer žene veoma cijene muškarce koji prate modne trendove i brinu o tome kakvu odjeću nose.
Kada krenete na sastanak potrudite se da uskladite boje i svakako da obučete nešto što je u trendu. Ne morate izgledati kao David Beckham, ali svakako ćete ostaviti bolji utisak ukoliko pokažete da brinete o tome šta nosite i da pratite modne trendove.

- Jedna od glavnih osobina kojoj žene jednostavno ne mogu odoljeti je smisao za humor.
Naravno da nakon napornog radnog dana niste raspoloženi za kojekakve doskočice, no ako imate smisla za humor znat ćete zabaviti svoju partnericu i uljepšati joj dan. Naravno, uvijek pazite na čiji račun zbijate šalu, ali ne zaboravite da žene vole osobe koje se znaju našaliti na svoj račun.

- Žene uvijek traže osobu uz koju se osjećaju sigurno i voljeno. Zbog toga pokažite im da brinete za njih.
Mali znaci pažnje kao što su zagrljaj, ukradeni poljupci ili zajedničko promatranje zalaska sunca bit će i više nego dovoljni da iskažete svoju ljubav i dokažete da brinete za njih, piše India Times.

- Seksi osmijeh poput onog Richarada Gerea ili Hugha Jackmana žene će naprosto oboriti s nogu.
Maleni smješak i bljesak u očima njima zaista znači mnogo.

- Također, žene vole muškarce koji se ponašaju razumno i koji su mirni u bilo kojoj životnoj situaciji. Kada ste pod stresom "odigrajte cool" i ne pokazujte previše emocija. Pokušajte se smiriti i razgovarati s partnericom, a ona će već iznaći način da vam pomogne. Žene nikako ne vole dečke koji lako planu i koji se ljute za svaku sitnicu, stoga uvijek zauzimajte mirniji stav i pokušavajte sve riješiti bez povisivanja tona.

(Sarajevo-x.com)