Kako na prirodan način povećati svoj 'muški ponos'

muškarac žena, sex, muškarac žena, žena, Daniel Bergner, seksualnost, ženske seksualnosti, dužina penisa, muški ponos, muškost, simbol muškosti, muški ponos, muški spolni organi, kontracepcija, muškarci, injekcija

U redu, možda ste čitali da ženama postoje i važnije stvari od veličine penisa njihovih partnera, no, kad se pita muški rod, rijetki su oni koji ne bi poželjeli koji centimetar dužu alatku od one koju trenutno nose u gaćama. Da, rijetki bi se bunili zbog pokojeg dodatnog centimetra, a što je najbolje, takva produljenja moguća su i bez ekstremnih kirurških zahvata.

Bez obzira da li vam je cilj ostaviti je bez teksta kad prvi put zagleda "jednooku neman" ili se samo želite osjećati bolje u svojoj koži, ovo su načini na koje si možete na posve prirodan način priuštiti pokoji dodatni centimetar.
Popravite držanje i izbjegavajte stresne situacije

Šef vam visi za vratom, rokovi pritišću, a vi gubite volju za bilo čim. Da, stres stvarno može biti zeznuta stvar, no, najgore je što vam može ubiti volju za seksom i dovesti do toga da se penis poput kornjače uvuče u vaše tijelo. Problem leži u tome što stres rezultira smanjenjem cirkulacije krvi prema vašem međunožju, što na kraju rezultira lošom erekcijom i smanjenem seksualne želje. Isto tako, pripazite i na držanje, ako kojim slučajem na radnom mjestu provodite mnogo vremena sjedeći za stolom. Loše držanje dovodi do napetosti u mišićima u predjelu međunožja, zbog kojeg će se dobar dio tvog "Đonija" sakriti, što može biti pogubno ako već u startu niste imali previše toga za ponuditi.
Što češće erekcije

Da bi penis ostao zdrav, potrebne su mu i redovite vježbe. Jedan od načina na koji penis "vježba" su redovite erekcije. Da, dok vi spavate, "Đoni" naporno radi kako bi ostao u kondiciji za one bitnije utakmice koje se odvojaju pod plahtama. Iako niste svjesni, pa čak kad i ne sanjate onu sisatu susjedu kojoj bi ga vrlo rado uvalili, penis vrši redovito održavanje i tijekom sna napravi između tri i pet platnenih "šatora". Naravno, dodatni trening nikada ne škodi, pa neće škoditi ni ako se uzbudite koji put tijekom dana.
Kvalitetnija prehrana i gubitak kilograma

Naravno, smanjenjem pivskog trbuha fizički vam se neće povećati muškost, ali će definitivno izgledati veća. Pripazite na prehranu i namirnice koje unosite u svoje tijelo, jer prehrana bazirana na mesu i namirnicama bogatim mastima, sužava krvne žile i smanjuje cirkulaciju. Vježbanje i raznovrsna prehrana većinom bazirana na voću i povrću, može učiniti mnogo kad je u pitanju vaša "alatka".
Penis pumpa

Ako baš želite privremno dodati svojoj alatki centimetar ili dva, penis pumpa nije loš način kako to učiniti. Funkcionira na principu dovođenja krvi u penis, što rezultira čvrstom i kvalitetnom erekcijom, no, pripazite prilikom upotrebe jer može doći do ozljeda zbog previše korištenja.
Oralna stimulacija

Istraživanje koje je imalo za cilj utvrditi prosječnu veličinu muškog ponosa, utvrdilo je da su muškarci u prosjeku prijavljivali veće brojke kad su im partnerice pružile oralni seks, nego kad ima je "Đoni" izmanipuliran ručnom tehnikom. Izgleda da ta tehnika više uzbuđuje muškarce, pa su i erekcije kvalitetnije nego kad je u pitanju ručna tehnika. Ništa, sljedeći put partnerici recite da ako stvarno želi vidjeti pravu veličinu "pitona", neka krene s oralnom tehnikom.
Vrući tuš

Sigurni smo da ne postoji muškarac koji nije svjestan da nam hladnoća i nije neki prijatelj kad se želimo pohvaliti "mrcinom". No, koliko hladnoća odmaže, toliko nam toplina pomaže da postignemo veličinu kojom ćemo se ponositi. Ako već morate partnerici slati fotke svog macana, onda je najbolje da se prvo bacite pod vrući tuš jer će toplina odraditi svoje i tad ste spremni za fotkanje tog dijela tijela u svoj svojoj veličini.