Kako intimnost podići na višu razinu?

par

Redovito razgovarajte. Temelj svake veze je kvalitetna i otvorena komunikacija. Ako vas nešto muči, podijelite to s partnerom. Razgovarajte i o svakodnevnim stvarima, a uz to ubacite i koju šalu, kako biste se zajedno nasmijali i još više zbližili.

Često se dodirujte. Budite intimni i izvan spavaće sobe. Jednostavni dodiri poput držanja za ruke, milovanja po licu, ljubljenja, mogu vratiti iskru u vašu vezu.

Budite spremni i inicirajte nešto novo. Ako slijepo slijedite svakodnevnu rutinu, vaša veza će vam postati dosadna, zato s vremena na vrijeme učinite nešto zabavno i drugačije.

Imajte život i izvan veze. Prevelika ovisnost o partneru nikako nije dobra. Ne morate svaku minutu provesti zajedno, kako biste dokazali svoju ljubav. Neovisnost i svrhovitost jako su seksi, pobrinite se za svoje potrebe i bit ćete manje predvidljivi i zanimljiviji svom frajeru.

Usredotočite se na pozitivno. Iako svakodnevni stres u fokus donosi samo negativne strane vašeg frajera, usredotočite se na stvari i činjenice koje su vas i dovele do toga da se zaljubite u njega.