Kako ga zavesti, očarati i dovesti do ludila

orgazam, iPhon, preljub, ljubavnik, prevara, Smisao za humor, zavodljivost, osmijeh, Seksi pogled, seksualna želja, seks ljubav, muškarac žena, žene, seks u dvoje, pričanje, razgovor, žene, seks u dvoje, godine, iskustvo, ljubavnice, ljubavnik, savršeni ljubavnik, znakovi, žene, muškarci, vještine, ovisnica, zavodnica, ljubomorna, Posesivna ljubav, brak, seks navike, greške, veza, ljubav, žene, muškarci, žene, seks prakticiranje, detalji, ljubav, tajna, žene, muškarci, žene, muškarci, žene, izgled, žene, muškarci
Smisao za humor

Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da žene ne mogu odoljeti duhovitim muškarcima. Doduše, i pripadnici jačeg spola obožavaju djevojke koje imaju smisla za humor, naročito one koje prihvaćaju šalu na vlastiti račun.

Osmijeh

Gotovo da ne postoji muškarac koji se ne "pali" na ženski osmijeh. Hollywoodski osmijeh otkriva otvorenu, pristupačnu i veselu ženu, a takvoj niti jedan ne može odoljeti.

Seksi pogled

Sljedeći na popisu "detalja" kojima niti jedan pripadnik jačeg spola ne može odoljeti je seksi pogled. Ako istovremeno prođete prstima po kosi, uopće ne sumnjamo da ste korak do uspjeha.

Pamet

Istraživanja su pokazala da muškarci obožavaju kada su im žene u razgovorima ravnopravni partneri. No, osim što mora biti zanimljiva u razgovoru, dodatne bodove "zaraditi će" ako takvo ponašanje nastavi u krevetu.

Zavedite ga ujutro

Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da je kod većine muškaraca seksualna želja najizraženija u jutarnjim satima pa ne bi bilo loše da tehnike zavođenja počnete primjenjivati u to doba dana.

Seks u "kritičnim" situacijama

Kada se zateknete na nekom javnom mjestu gdje je ne moguće prakticirati seksualne odnose, prišapnite mu na uho da ste zaboravili obući donje rublje.

Striptiz

Pogled na žensko tijelo u izazovnom rublju kod svih muškaraca izaziva iste reakcije, stoga si priuštite zanimljive komade odjeće koji će ga u samo nekoliko sekundi potpuno izbaciti iz takta.

Seks na brzaka

Nakon napornog radnog dana dok zajedno sjedite pred televizorom, krenite u akciju. Za početak ga počastite masažom, a kasnije ga nagradite nježnim poljupcima.

Izvor: savjetnica.com