Kako ga navesti na flert?

Kako ga navesti na flert?

Pokušali ste sa smješkanjem, hihotanjem, namigivanjem, oskudnim odijevanjem, čak ste upriličili jednu epizodu 'dame u nevolji', a on i dalje hladan kao led. Vrijeme je da izvadite teško oružje i natjerate ga na bezočni flert.

1. Opušteno odijevanje

Da li ste ikad primijetili kako vam muškarci manje prilaze kad ste tip top sređeni? Razlog tomu je što muškarci, koliko god njihova vanjština prikazivala sigurnost, se većinom boje sigurnih i samosvjesnih žena. Za flert priliku odjenite nešto casual i jednostavno, lakše će vam prići.

2. Soliranje

Već neko vrijeme posjećujete mjesto gdje se nalazi muškarac s kojim želite flertovati, a svaki put idete s frendovima. E, to je greška. Iako vam prijatelji služe kao osiguranje, frajer će vam puno teže prići ako ste okruženi s ljudima. Zato, preporučamo - solo izlazak!

3. Ne pokazujte očaj

Nemojte razgovarati baš sa svima koji uđu u prostor gdje se nalazi i vaša 'žrtva'. U želji da pokažete kako ste Gđica Popularna, samo ćete ostaviti dojam daveža koji mora baš sa svima popričati. Ne morate stajati po strani, povremeni razgovor je prihvatljiv, ali ipak pokažite kako ste i sami sebi dostatni.

4. Samo mirno

Ako stalno izlazite vani kako bi se javili na telefonski poziv ili svakih pet minuta idete do WC-a, muškarac vam neće prići, jer mu ne date vremena da napravi prvi korak. Ostanite na jednom mjestu bar nekoliko minuta, to će ga ohrabriti.

5. Ugodan prostor

Zanimljivo je kako mali barovi, knjižnice, knjižare i slični skroviti prostori potiču na flert. Muškarac će učiniti prvi korak kad ste u prostoru s još par osoba, jer ako mu ulet ne uspije publika nije brojna. Ako ste sami, to ipak zna biti čudno, pa možda pobjegne.

6. Zabavite se

Ako stvarno uživate u onome što radite, bilo koga će zanimati što je to što vas čini sretnim, pa i muškarca s kojim želite flertovati. Nasmiješite se primjerice zanimljivom odlomku u knjizi, privući ćete ga sretnim mislima.

7. Konkurencija

I dok se vi tako ugodno smješkate svom odlomku u knjizi, prilazi vam drugi muškarac. Nemojte ga odmah odbiti, nasmiješite se, al' nemojte mu pridavati previše pažnje. Slijed misli vašeg odabranika će ići nešto u stilu: što onaj muškarac flertuje sa sretnom djevojkom s knjigom, koja je slatka, da baš je simpatična i ima zanimacije, i sjedi sama, da se bar ovaj makne, pa da ja dođem do nje, da, baš je slatka….. I imate ga!

8. Bez očekivanja

Ne imati očekivanja je vjerojatno najteže. Ipak, kad se dogodi taj dan - znat ćete. Vjerojatno ćete u staroj majici i trapericama izaći u lokalni birc, a tamo će do vas, isto sam, sjediti zgodan frajer. I kad naravno prolijete malo kave po sebi i ostavite crni trag dnevnih novina na licu, on će vam se nasmijati..., a vi ćete znati da je vrijeme za flert!

Izvor: She.hr