Kada ste se zadnji put stvarno dobro seksali?

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par

Mnogim parovima se u dugotrajnim vezama događa da im seksualni život stoji na "mrtvoj točki". Dnevne obaveze su naporne i oduzimaju puno energije pa kada dođemo doma ne rijetko se događa da nemamo volje za ništa a kamo li za začinjavanje seksualnog života. Često se zaboravlja koliko je seks važan u vezi ili braku te je segment koji se ne smije zanemariti. Pročitajte kako možete začiniti vaš dosadni i mlaki seksualni život.

Kada ste zadnji put pitali partnera što mu se sviđa?


Seks je komunikacija. Naravno na prvi pogled samo fizička komunikacija, ali i o njemu treba razgovarati. Morate reći što želite te pitati partnera što on želi. Nitko od nas ne čita misli pa tako ni vi niti vaš partner. Ukoliko vam je neugodno o tome pričati, kada mazite i ljubite partnera osluškujte njegove uzdisaje i kada je disanje brže i pliće znajte da ste na dobrom putu.


Kada ste se zadnji put seksali van svog kreveta?


I po mogućnosti s ugašenim svjetlima i do vrata pokriveni dekom? I onda se pitate zašto je vaš seks toliko dosadan! Pokušajte se prepustiti strasti negdje drugdje. Ako ste sramežljiviji i ne možete zamisliti seks na javnom mjestu, onda to možete pokušati u svom stanu samo na zanimljivijim lokacijama. Na stroju za pranje rublja u kupatilu, kuhinjskom elementu ili balkonu. Postupno se ohrabrite pa prijeđite u auto, šumarak i seks pod zvijezdama. Vidjet ćete kakve to pozitiven učinke ima na vaš seksualni život!



Je li vaš seksualni život potonuo? Ponekad je potrebno dosta truda kako bi se postigle konkretne promjene?.

Kada ste zadnji put bili u sex shopu?


Jeste li uopće bili? Neka vam ne bude neugodno sex shopovi su profesionalne prodavaonice, u kojima se nađe ponešto za svačiji ukus. Možda kupite i otkrijete stvari bez kojih kasnije nećete moći zamisliti svoj seksualni život. Neka to bude dobro opremljen shop u kojem ćete među hrpom artikala nađi nešto baš za vas. Možda će korištenje nekakvog bojanog kondoma u vašoj spavaćoj sobi opet razbukatai plamen.

Kada ste se zadnji put uzbuđivali riječima?


Ne, seks nije samo spajanje tijela, on se događa i u mozgu! Zašto svoj seks ne bi začinili s nekim zločestim riječima? Što je najbolje s njima ne treba baratati samo u spavaćoj sobi, ljepota riječi je i u tome što se možete uzbuđivati već u restoranu, kafiću na putu kući pa kad dođete do svoja četiri zida vjerojatno ćete biti toliko uzbuđeni da seks neće moći biti loš.

Kada ste zadnji put partneru pokazali nježnost?


I ljubav? Kada nekome kažete da ga volite, da ga želite da vam je privlačan i da vam puno znači, to je veliki korak pema zadovoljenju seksualnog života. To možete učiniti samo jednim telefonskim pozivom, sms-om, mailom to je malo vremena koje ćete uložiti za veliki dobitak. Sva naklonjenost i nježnosti ma u kakvom obliku bile osnova su zadovoljnih partnera i kavlitetne veze.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr