Kad manekenke i 'estradne umjetnice' nude seks za party na jahti!

Nekoć su estradne umjetnice uglavnom pjevale ili otvarale usta na playback, danas otvaraju usta ali iz nekih drugih razloga, ne želimo, dakako, biti prosti ali možete, ukoliko ste dovoljno maštoviti, sami pretpostaviti, piše portaloko.hr.

Prema pisanju srbijanskih medija, njima je za vjerovati koliko i Jutarnjem listu, dobar dio estradnih umjetnica iz susjedne i prijateljske nam Srbije ima razrađen plan kako si osigurati ljetovanje iz snova ili kako si zaraditi honorar a da ne pjevaju iako otvaraju usta.

Vjerujemo kako vam ne treba posebno crtati o čemu se radi i o kakvom je biznisu riječ. No, nekima, iako su navodno po vokaciji estradne umjetnice, usta ne služe samo za pjevanje, uostalom, zašto i bi, ukoliko niste Severina od pjevanja se ipak ne živi, a ona također otvara usta. Sjećate li se? Od otvaranja usta bi i moglo.

Naime, prijateljska i susjedna Srbija razgranala je novu vrstu biznisa u kojem sudjeluju uglavnom djevojke od dvadesetak godina, radi se o ne baš poznatim pjevačicama, manekenkama te plesačicama u beogradskim noćnim klubovima koje preko posrednika odlaze u Crnu Goru kako bi unovčile svoj bogomdani talent te za nekoliko stotina eura ili dobru zabavu, dakle, ljetovanje, nude svoje seksualne usluge bogatoj klijenteli, navodno slavnim i besramno rastrošnim facama, što se u Srbiji naziva jahting prostitucijom.

Ipak, ni jahting prostitucija nije ono što je nekoć bila, a bogami ni djevojke nisu više tako naivne, naime, mnoge od njih više ne trebaju posrednike već se preko osobnih poznanstava same odlučuju na avanturu i odlazak u oazu seksa i raskalašenog života, što se, naposljetku dobro plaća a ništa ne boli.

Puno se toga promijenilo posljednjih godina, nekoć su se takozvanom jahting prostitucijom bavile uglavnom uvozne djevojke iz država nastalih raspadom Sovjetskog Saveza danas je to posve drugačije, u biznis su uključene i cure koje nisu pretjerano financijski ovisne o prodaji svoga tijela. Policija je više ili manje nemoćna kada je takva vrsta prostitucije u pitanu, osim ukoliko im se ne posreći, no, i tada su kazne relativno blage za prekršitelje zakona.

Iako sve izgleda idilično te poprilično jednostavno, naravno, nije. Naime, takva vrsta biznisa nosi sa sobom puno opasnosti, posebno za djevojke koje misle kako je novac zaraditi jednostavnije nego što je ikad bilo, dok sve, kao i uvijek, ima svoju cijenu. Svijet droge i organiziranog kriminala uvijek je bio pupčanom vrpcom naslonjen na svijet prostitucije bez obzira kakva ona bila. Zapravo, sve je to jedno te isto.