Jutarnji seks - sve njegove tajne i čari

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
Pripreme
Kako ujutro ne biste imali previše posla dok ste još pospani, pripremite se navečer. Iako je spontani seks najbolji, malo planiranja i razmišljanja nije nipošto loše. Usto, saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar može biti vrlo uzbuđujuće. Navečer si pripremite neke mentol bombone ili gume za žvakanje i vodu kako bi ujutro otklonili zadah; pobrinite se za maramice i kondome. Navečer nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog probavnih teškoća tako i energije.

Prije spavanja razmišljajte o partneru i o tome kako ćete si međusobno ugoditi, odbacite negativne misli i obaveze. Uzmite u obzir koliko vremena imate prije posla i vi i partner; možda će to morati bit seks na brzinu, ali time se ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji seks je naravno vikend kada se možete potpuno opustiti i ne razmišljati hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza ne inzistirajte na tome, lako ga prebacite za neko drugo jutro, nemojte se siliti jer tad seks može ispasti vrlo lošim.

Muškarci se seksom opuštaju, žene žele pozitivan i otvoren odnos, stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za seks. Ukoliko je među vama sve uredu, pripremite se na vruće jutro.

Kako nagovoriti partnera na jutarnji seks?
Ako je vaša draga prava pospanka, svejedno je možete nagovoriti na jutarnji seks. Probudite ju nježno, možda s doručkom u krevetu ili nježnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične, dajte joj do znanja da je ujutro jako seksi, te da vas razbarušena i nesređena jednako uzbuđuje.

Ukoliko ste ženskog spola i rado bi imale jutarnji seks, odahnite jer ga većina muškaraca obožava. Vanjski utjecaji kao što su stres, umor i pospanost manje utječu na muškarčevu želju za seksom (na izvedbu malo više). Ukoliko vaš partner nije jedan od onih koji vole jutarnji seks, pristupite mu na način da ga jako želite, budite pohotne i mazne. Tako ga sigurno nećete ostaviti ravnodušnim i on će se brzo razbuditi i biti spreman za akciju, ukoliko nije potpuni mrgud. Muškarci uglavnom vole jutarnji seks jer je to dobar način za početak dana; isto tako, dokazano je da muškarci dožive za vrijeme sna od 3-5 erekcija koje nedvojbeno utječu na njihovu želju za jutarnjom akcijom.

Prednosti jutarnjega seksa
Osim što ne postoji bolji način da se započne dan, jutarnje divljanje po krevetu će vas opustiti, napuniti pozitivnom energijom i povezati s partnerom, jer ćete poslije seksa još neko vrijeme sigurno razmišljati o njemu i jedno o drugome.

Ako ste oboje pospanci i vaš se jutarnji seks ustvari pretvara u nešto kasniji prijepodnevni seks, to je svejedno dobar početak dana koji se ustvari preko vikenda može protegnuti do večeri. A malo je vjerojatno da itko ima išta protiv toga.

urbancult.hr