Jesam li previše nezasitan?!

Ako se bojite da ste postali seksualno ovisni, odmah na početku ću vas umiriti. A posebno, ako se seksate s istom partnericom, koju naprosto jako volite i koja vas privlači kao još nijedna do sada. To nije ovisnost, to je fatalna privlačnost, ljubav i želja za seksom sa osobom koju obožavate. Zbog toga vam nije potrebna klinika za liječenje ovisnosti od seksa.

To je potpuno normalno i jedino ispravno. A što bi samo moglo biti pogrešno sa činjenicom da želite svoju seksi partnericu naprosto svaki dan i čak više puta na dan? I što bi moglo biti pogrešno s činjenicom da biste je najradije pojeli za doručak, ručak i večeru? Ma što bi samo moglo biti pogrešno sa činjenicom, da bi joj lizali vaginu 24 sata na dan, ljubili ju po cijelom tijelu i divlje obožavali njezino tijelo? Naprosto ništa, dragi čitatelji.

Više je pogrešno ako to nije tako i ako bi ju poželjeli na primjer jednom tjedno ili jednom mjesečno. Dok god ju želite svaki dan, ili svaki drugi dan, dok god bez njezinog tijela ne možete živjeti, sve je u najboljem redu i nemate se čime opterećivati. To je potpuno normalna stvar za muškarca, koji je zaljubljen u ženu, koja mu je osim toga još i fizički jako privlačna. Vaši strahovi da sa vama nešto nije u redu i da možda malo pretjerujete, po našem su mišljenju potpuno suvišni. Dajte si oduška i seksajte se do mile volje. Još posebno ako ste na početku veze, kada biste bez njezine vagine, stražnjice i grudi jednostavno umrli. Kod para koji se voli i privlači, ne smije biti granica, zato je glupo da ih postavljate. Ako želite, to možete nazvati također i ovisnost, međutim neka ova riječ ima pozitivnu konotaciju. Drage dame, nemojte se ljutiti, ako je vaš partner lud za seksom sa vama, nikada nemojte misliti da ga zanima samo vaše međunožje. Budite radije sretne da je tako i dok god će biti tako, biti će sve u najboljem redu.

Da li je žena koja želi više orgazama, nimfomanka?

Ako je vaša partnerica luda za seksom jednako kao i vi, budite sretni i ne brinite se. To samo potvrđuje činjenicu da vam je do kraja predana, da vas obožava, da stalno želi vaš penis i da vas doista voli. A zašto biste vi na nju gledali čudno zbog njezine stalne želje za seksom - kao na primjer da je nimfomanka, da ju zanima samo seks i da se bojite da će otići s drugim, ako će imati mogućnost. To je zabluda. Ako je tako divlja sa vama, to još ne znači, da bi bila također i s nekim drugim. To sebi morate ubrojati kao kompliment i nazvati ju nimfomankom u krajnje pozitivnom smislu, kao prefrigani vic, koji će vas još dodatno uzbuditi. Isto je i s njezinim orgazmima. Ako joj nije dovoljan jedan, pobrinite se da ih doživi dva ili možda čak tri. A gdje piše da joj morate sva tri priuštiti s penetracijom, kombinirajte i pomozite si jezikom, prstima i nekim vibratorom. Budite sretni da uz sebe imate tako divlju ženu i da ju tako jako uzbuđujete, da joj nikada nema dovoljno.

A zašto bi vas opterećivala činjenica, da ste opsjednuti tijelom svoje partnerice?

Nekada su govorili da je masturbacija štetna i opasna, jer se od nje može oslijepiti, a crkva ju je čak proglasila i grijehom. To su naravno gluposti u koje više nitko ne vjeruje, jer se gotovo svi veselo zadovoljavaju. Također i onda kada su u ozbiljnoj vezi. I još posebno onda kada se žele opustiti nakon napornog dana, a partner jednostavno nije prisutan. Zašto biste se uopće ljutili na dečka koji masturbira i predbacivali mu da je ovisnik i da nije mogao pričekati vaš dolazak? Ovo nikada nemojte raditi i razmišljajte na način da je bolje da masturbira nego da se zadovoljava kod neke druge žene. Isto je i s muškarcima, koji su možda ljuti i ljubomorni na svoju partnericu koja si također sama priušćuje orgazme. Bez potrebe, jer se tako održava u seksualnoj kondiciji, što znači da jedva čeka da je vi zadovoljite. A inače, ako netko masturbira misleći na partnera, to je kompliment i vrlo vruća stvar, zar ne? A što, ako mu ponekad dođe da mu paše i više puta na dan. Neka mu, neka uživa i kada je sam i također kada mu je dosadno. To ne znači da je ovisnik i da pretjeruje, to samo znači da misli na vas i da jedva čeka da budete zajedno. I da jednostavno nema drugu mogućnost nego da sam ugasi želju za vama.

izvor: intimatemedicine.com.hr