Je li to za njega više od prijateljstva?

Je li to za njega više od prijateljstva?
PROČITAJ ga odmah.

1. Poruke

Vidljiv znak da je tvoj prijatelj na tebe počeo gledati kao nešto više su njegove poruke, točnije početak njegovog javljanja na svakodnevnoj bazi, po nekoliko puta, čak i onda kad ne postoji pravi razlog za to. Posebno ako je njegova poruka zadnja koju pročitaš prije spavanja ili prva koju vidiš za dobro jutro.

2. Izgled

Je li tvoj prijatelj u posljednje vrijeme počeo ulagati velike napore u svoj izgled, kad se trebate vidjeti? Hm...

3. Nove stvari

Kad osjećamo privlačnost prema drugoj osobi, često s tom osobom želimo podijeliti detalje o svom životu. Ako je on počeo otkrivati stvari, koje još nisi čula, postoji šansa da on želi nešto više.

4. Iznenađenja

Jedno je kad te prijatelj iznenadi za rođendan, a sasvim nešto drugo ako se svako malo trudi iznenaditi te nekom lijepom gestom ili sitnicom.

5. Uvijek je slobodan

Naravno, onda kad ga ti trebaš. Ako mu se sviđaš, on će htjeti provesti što više vremena s tobom i uvijek će naći vremena za tebe.

6. Još nekoliko znakova

Još nekoliko vidljivih znakova da on želi nešto više su i sljedeći: on se smije na apsolutno svaku tvoju šalu, sve češće inicira fizički dodir te je postao pristojniji i obzirniji. Drugim riječima, isprobava sve one male stvari, kojima bi te mogao impresionirati i osvojiti. Također, ako se uzrujava više od tebe, zbog nekih tvojih problema, sve je jasno.

Izvor: index.hr