Je li seksi donje rublje potrebno za bolji seks?

Lagala bi kad bih rekla da se u mojoj kolekciji donjeg rublje ne nalazi nekoliko lijepih komada seksi gaćica i grudnjaka, pa čak i haltera. Također, lagala bi kad bih rekla da mi u trgovinama za oko ne zapnu oni skuplji i provokativniji komadi ženskog donjeg rublja. I na kraju, lagala bi kad bih rekla da ih često nosim. Pa zašto ih uopće kupujem?

Povod ove upravo nevjerojatne priče je jedan komad seksi donjeg rublja, točnije korzeta, kojeg sam imala jednom u životu, spremila ga u ormar i zaboravila. Da, zaboravila!

Kada sam ga neki dan slučajno iskopala iz ormara jer sam tražila sasvim nešto drugo, zaista sam se zapitala zbog čega sam ga kupila. No, dobro, znam zbog čega sam ga kupila, ali neka to ipak ostane moja mala tajna.
U čudu gledala sam predivan komad crne čipke, kao da ga vidim prvi puta. Tada sam se sjetila i haltera, koji su sa pripadajućim čarapama stoje negdje na dnu ladice i seksi čipkaste spavaćice, i tangica koje sam dobila od svoje frendice za prošli rođendan, i predivnih bokserica od prirodne svile. Sve te komade donjeg rublja imala sam samo jednom na sebi. Jednom! I to vrlo kratko vrijeme.

Kada i razmislim malo bolje, znam i zašto sam ih imala samo jednom. Zato jer su u potpunosti nepraktični, korzet je čak i neudoban, te nemaju apsolutno nikakvu funkcionalnost osim da izgledate seksi svom dragom i da se vi osjećate bolje.
Sjetila sam se i „tisuću“ kvačica koje sam morala zakvačiti kako bih obukla korzet, kako sam skoro istegnula leđa kada sam pokušavala zakvačiti haltere. Prava noćna mora!
I na kraju, sjetila sam se svog dragog koji je dok me vidio u kompletnoj opremi s halterima i prokomentirao između ostalog da izgledam kao Helga iz stare britanske serije „Alo, alo“.

Čipka vs. pamuk   


Vjerujem da bi se među mojim prijateljicama, pa tako i među vama, drage čitateljice našlo žestokih pobornica čipkastog donjeg rublja i onih koje u čipkastim tangicama idu i na fitness, pa tako i onih koje ne skidaju sa sebe „bakine“ pamučne gaće.

Ne bih voljela stati na ničiju stranu, jer vjerujem da je umjerenost vrlina, pa nije loše u ladici imati i jedne i druge od spomenutih gaćica. No, kada pogledam unatrag, ne vidim nikakve koristi od tih čipkastih, mrežastih, prozirnih drangulija. I običniji grudnjak i običnije pamučne gaćice mogu izgledati seksi, ako izaberete pravi model, a i nosit ćete ih dok se ne poderu. Danas se u trgovinama mogu kupiti zaista predivni modeli.

Naravno, nije loše imati neki komad lijepog donjeg rublja za posebne prilike, pa makar ga i nitko neće vidjeti, vi ćete znati da ga imate na sebi i to će vam dati potrebno samopouzdanje.

No, priznajte same sebi da kada dođe do trenutka da pred nekim pokažete donje rublje, ono je na kraju najmanje važno. U 90 posto slučajeva, u njemu ćete biti vrlo kratko, jer bez obzira na njegovu ljepotu i koliko vi u njemu izgledate dobro, većina muškaraca pokušat će vas „osloboditi“ iz njega čim prije.
Hoće li seks biti bolji ako ćete imati seksi donje rublje, teško je za reći. Ukoliko je vama ili vašem dragom to fetiš, vjerojatno ćete se dobro provesti, ako nije, ono može biti dobar povod, ali ne i razlog.

Muške gaće


Mislim da je najveća nepravda što se muškarci uopće ne trebaju truditi da svojim seksi donjim rubljem očaraju svoje partnerice i pri tome ne smislim da na seksi crvene tangice za muškarce ili nešto slično. Ne moraju obilaziti trgovine kako bi kupili svilene gaće, skinuli se u njih, te paradirali pred nama kako bi nas zaveli. Ne, njihovo donje rublje uopće nije u prvom planu, u biti uopće nije bitno. Glavno je da čisto. To je sve što tražimo.
Koje su boje, modela, marke, materijala te gaće uopće nije bitno, barem njima nije.
No, činjenica je da bismo i mi voljele vidjeti njihove slatke guze, pa i prednju stranu lijepo zapakiranu u lijepim svilenim muškim gaćama.

Na kraju, opet ostaje pitanje, je li seksi donje rublje potrebno za bolji seks?
Bojim se da ćete morati same naći odgovor. Na vama je da razmislite utječu li na vašu vezu i volju za seksom, seksi tangice i korzeti ili ljubav prema osobi s kojom ste u vezi. Je li uopće bitno što imate na sebi ukoliko ste s osobom koja vas voli bez obzira na sve?

Ono što mogu sa sigurnošću tvrditi je da niti muškarcima vaše donje rublje nije toliko važno, koliko možda mislite. Nije im važno je li od čipke i svile, pamuka i lateksa, žensko donje rublje je muškarcima seksi jer ga nose žene.

zena.hr