Istočnjačke metode od obične žene prave boginju seksa!

vođenje ljubavi
Ukoliko svladate ove tri moćne seksi poze, vi ćete biti prava boginja seksa, prenosi kurir.rs.

1. Jen - mo
Zapravo znači umjeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen - mo je točka između mošnica i anusa, a vaš muškarac će osetit potpuno uzvišenje kada sa tri prsta pritisnete tu točku. Ako pritisnete tu točku prije njegovog vrhunca, on će doživjeti orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

2. Masaža lingama
Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korjena penisa i polako se krećite prema testisima, prije nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže cijelog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korjena penisa i testisa.

3. Watsu
Ovo je vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja potiče od kineskih metoda liječenja. Tijelo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite. Pri tome se pritiskaju erotske akupresorne točke. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vježba povjerenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sjedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas on uzme na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Karezza
Ova riječ na talijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprečavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

Nezavisne.com