Istine i mitovi: Znate li kako zadovoljiti ženu

U određenim situacijama žensko tijelo jednostavno ne funkcionira onako kako bismo htjeli, već upravo suprotno. Povodeći se za mitovima, a ne znajući istinu, mnoge žene se nerijetko srame ili pak okrivljuju sebe i druge.

Vrlo je teško imati zadovoljavajući seksualni život ako niste upoznati sa svim činjenicama. Zbog toga je, kako tvrdi doktorica Carol Queen, potrebno razotkriti sve motove o ženskom koji vladaju.

Klitoris je magična erogena točka

Iako je većini žena klitoris najvažniji za vrijeme predigre, seksa i doživljavanja orgazma, svaka žena ima drukčije želje oko njegove stimulacije. Jednostavno nije dovoljno klitoris samo dotaknuti i zadovoljiti ženu. Osim toga, klitoris nije baš tako mali organ kao što se misli, već doseže dužinu i do pet centimetara te stimulacijom nabubri i postane iznimno osjetljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

G-točka ne postoji

Grafenbergova točka, koja je dobila ime po doktoru Ernst Grafenbergu, doista postoji, ma što govorili, i može je se usporediti s prostatom kod muškaraca. G- točka načinjena je od mekog tkiva koje okružuje uretru i kod određenog broja ljudi vrlo je osjetljiva na podražaj.

Također se često vjeruje i da svaka žena ima G-točku te da se ona svakako mora pronaći kao bi seks bio kvalitetan. Međutim, istina je da, iako svaka žena ima G-točku, neke žene jednostavno ne vole njezinu stimulaciji. Naime, dok će neke žene stimulacija G-točke doslovno izludjeti, određeni broj žena isti dodir će iritirati.

Stimulacija bradavica je nužna kako bi se ženu dovelo u pravo raspoloženje

Istina je da neke žene uživaju u stimulaciju bradavica, a određene žene čak mogu doživjeti i orgazam za to vrijeme. Međutim, druge žene jednostavno ne vole ili uopće ne doživljavaju taj isti dodir.

Žene ne dožive orgazam za vrijeme seksa jer je seks trajao prekratko

Istina je ipak malo drukčija, naime, gotovo polovica žena nikada ne doživljava orgazam za vrijeme penetracije. Činjenica je da je velikom broju žena od dužine trajanja penetracije važnija tehnika te predigra koje osiguravaju kasniji orgazam.

Postoje tajne koje otkrivaju kako zadovoljiti svaku ženu

Iako su određeni trikovi u krevetu uvijek dobro došli, najvažniji trik koji će vam sigurno pomoći je da se usmjerite na ženu s kojom ste toga trenutka te obratite pažnju na sitnice. Naučite i zapamtite što voli i želi te što joj godi, te ćete zasigurno zaraditi laskavu titulu dobrog ljubavnika.

Uvijek se može prepoznati kad žena glumi orgazam

Nedavno istraživanje otkrilo je da su muškarci smatrali da su njihove partnerice doživjele orgazam dvadeset posto više puta nego što se to doista i dogodilo. Žene nerijetko glume orgazme i najbolji način da otkrijete kada to čine je razgovor. Tako ćete otkriti zašto to čine i što ih doista uzbuđuje - tada zasigurno neće imati potrebu glumiti.

izvor: tportal.hr