Iskoristite tehnologiju za vruću predigru

Seksualni život uvijek je dobro malo začiniti, a pritom možete koristiti i najnovija tehnološka dostignuća. Kamere, mobiteli, elektronička pošta… Sve to može biti alat za vašu vruću i uzbudljivu predigru. Oni koji takve stvari koriste za maštovitiji seksualni život, kažu da moderna tehnologija itekako može biti seksi, piše tportal.hr. Vrijeme je da to isprobate i vi!

Creasource/Corbis
Pošaljite mu svoj seksi MMS
MMS
Snimite se njegovim mobitelom dok se tuširate ili jednostavno pozirajte goli na krevetu. Nemojte mu to otkriti sve dok ne ode na posao, a onda ga nazovite na posao i recite mu da pregleda fotografije u mobitelu. Nema sumnje da će vam taj dan završiti vrućom i žestokom noći.

SMS
Iako muškarci jesu vizualna bića, mogu se itekako uzbuditi i uz verbalni poticaj. SMS poruke mogu poslužiti kao odlična predigra. Napišite mu što biste mu radili da je sad pored vas i što želite da on navečer radi vama. Ponudite velika obećanja i realizirajte ih kada se nađete. SMS predigra može itekako biti zanimljiva i uzbudljiva. Provjerite!

E-mail
Baš kao i SMS poruke, i dopisivanje putem e-maila može biti vrlo seksi. Uz verbalni dio, možete kombinirati vizualni. Dakle, kad spojite seksi tekst i vruće fotke, dobivate sjajnu kombinaciju za predigru koja najavljuje vruće druženje. Pustite mašti na volju i pišite i fotkajte što god želite. Smijete biti zločesti, ali pazite da ne šaljete eksplicitne fotke na poslovni e-mail. Radije odaberite privatni.

Društvene mreže
Iako na njima ne možete biti posve izravni, na društvenim mrežama svakako možete biti izazovni. Zadirkujte ga porukama koji drugi neće shvatiti, ali će on znati točno o čemu je riječ. Za takve poruke potrebno je mnoštvo zavodničkih vještina, ali ako ih nemate, ne brinite se jer i za to je potrebna samo praksa. Koristite se riječima kojima mu katkad signalizirate da ste spremni za seks, ali na onaj pristojan način. Ukratko, zadirkujte ga pred publikom. To će vas oboje uzbuditi.

Kamere

Idući put kad se budete seksali, snimite se. Pogled na vašu vlastitu akciju uzbudit će vas svaki put kad je budete gledali. Vlastiti porno uradak može biti snažan afrodizijak i sjajna uvertira u vrhunski seks. Mnogi parovi to prakticiraju, a uvid u vlastitu tehniku pomaže im i da unesu neke promjene i začine seksualni život.

tportal.hr