I žene imaju znanstveno opravdanje za nevjeru

sex, stres, mladi sex, seks, kemija, funkcioniranje, kondomi, žena, sex, mladi sex, ljubav, sex, partner, sex, sex, veza, sex, ljubav, nevjera, sex, veza, partner, sex, partner, veza, spolni odnosi, orgazam, seks, predigra, sex, veza, partner, seks, veza, partner, krevet, ljubav, veza, muškarac žena, žene, ljubav, veze, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, seks, veza, partner, žena, varanje, muškarac žena, intimnost, interes, Izbjegava susrete, promjene ponašanja, Vara vas, istraživanje, nježna strana, muškarac žena, emocije, ljubav, komunikacija, životna faza, kriza srednjih godina, Muškarci i žene, svakodnevni život., Simptomi depresije, seksualni ritam, seksualne aktivnosti, seks navike, redovit seks, u intimnim trenucima, vlažnost, ljubav, sex, seksanje, seksualnosti žene, orlani seks, sex orgazam, orgazam
Istovremeno se zanemaruju druga znanstvena istraživanja koja dokazuju da i žena ima nevjerni gen koji joj govori 'pronađi boljega i rodi mu djecu'. Taj zločesti komadić DNK uvjetuje veću proizvodnju hormona estradiola, glavnog krivca za brojne rogove na muškim glavama, potvrdili su znanstvenici sa Sveučilišta u Texasu.

U svojem znanstvenom radu Kristina Durante i Norman Li zaključuju da povećana razina estradiola multiplicira žensku požudu, ali i plodnost. Štoviše, neke druge studije ukazuju da žena pod utjecajem estradiola šalje 'signale za parenje' kojih nije ni svjesna.

Priroda se pobrinula da žene s većim seksualnim apetitima dobiju i napredniju opremu u vidu većih dojki, privlačnijih lica i izraženijih strukova iznad jedrih stražnjica. Aduti su to koji će joj brzo osigurati i novog supruga, a ne samo ljubavnika, zlu ne trebalo.

Tijekom istraživanja su muškarci iz prikazane skupine žena odabirali upravo one s većom razinom estradiola, objašnjavajući da su im one privlačnije. Istovremeno su te 'odabrane' bile sklonije nevjerama i promjenama partnera.

Upravo je estradiol moćno oružje koje žena koristi u nadmetanju za najboljeg dostupnog partnera, zaključuju Durante i Li, objašnjavajući da žene traže snažnog mužjaka koji se može brinuti za potomstvo, a muškarci padaju na seksualnu privlačnost i plodnost.

Da zaključimo, ukoliko ste otkrili da je vaša supruga ili djevojka potražila, pa makar i privremeno, sreću u naručju drugog muškarca, nemojte joj zamjeriti. Za sve okrivite nesretne gene i hormone koji su joj prišapnuli da je taj drugi jači, izdržljiviji i bolji od vas. Ili samo bogatiji.

S druge strane, ukoliko ste pronašli sreću s jednom takvom pohotnicom, sreća bi vam mogla biti kratkoga vijeka. Osim, dakako, ako niste najbolji. A niste.

izvor: hocuspoj.com