I muškarci glume orgazme!

sex, knjiga, sex, preljub, sex, sex, lice, muškarac žena, sex, sex, tablete, impotencija, sex, spolnost, erekcija, orgazam, žena, varanje, zdravlje, sex, sex, želja, viagra, muškarci, orgazam, gluma, seks, trudnoća, stimulans, seks, orgazam, romantika, ljubav strast, muškarac žena, partneri, seksipil, seks, orgazam, partner, muškarac žena, seks, šala, predigra, seks ljubav, seks ljubav, srednjoškolci, studenti, imati više partnera, seksualni partneri, veza, muškarci, izgovori, pronalaženje partnera, uspješna veza, ljubavna veza, druženje s osobom, muškarci, ljubav, savjeti, poljubci, ljubav, znakovi, partneri, veza, ženskaroši, znakovi, muškarci, stvari, žene, muškarci
Istraživanje provedeno na više od 200 studenata pokazalo je da čak 25 posto muškaraca te polovica žena glume orgazam. Razlog je vrlo jednostavan - i muškarci i žene su htjeli da se trenutačan odnos završi, pa su glumljenjem orgazma cijelu stvar malo 'ubrzali', a izbjegli su da povrijede partnerove osjećaje, piše tportal.hr.

Smatra se da negdje između polovice i trećine žena glumi orgazme. No iako se dosada smatralo da muškarci to ne rade, upravo se to pokazalo netočnim. Istina je da je ženama orgazam puno lakše odglumiti nego muškarcima, no ni to nije nemoguće.

Muškarci koji su priznali da su barem jednom odglumili orgazam kao najčešći razlog navode ili da je odnos trajao predugo ili to da su jednostavno htjeli da odnos završi, dok žene kao najčešći razlog navode negativne posljedice poput povrede partnerovih osjećaja.

Većina muškaraca koji priznaju glumljenje orgazma osjeća svojevrsni pritisak kada njihova partnerica dođe do vrhunca prije njih. Zbog toga se umjesto nastavka odnosa često odlučuju za glumljenje orgazma kako bi se on 'dogodio u pravo vrijeme'.

Zbog istog razloga se i žene ponekad odlučuju na glumljenje. Kako se to ne bi ponavljalo, znanstvenici savjetuju, kako muškarcima tako i ženama, da si ne postavljaju orgazam kako vrhunac i glavni cilj seksa. Umjesto toga, savjetuju da se uživa tijekom cijelog odnosa i tada se povećava šansa za obostranim užitkom.