Hrvati bi seks u troje, ali postoji jedan problem...

seks, grupni seks, Hrvati
I muškarci i žene imaju svoje seksualne maštarije i potrebe, to nije tajna, ali ima i previše onih koji o tome šute kao zaliveni, a onda se žale na loš seksualni život i u većini slučajeva krive partnera ili partnericu za to.

A koje su to najčešće želje Hrvata i Hrvatica kada je u pitanju seks, a ne usuđuju se to tražiti od svojih polovica, saznali smo zahvaljujući anketi u kojoj je sudjelovalo čak 4.609 čitatelja hot.hr-a.

Jeste li spremni za rezultate? Možda dok ovo čitate baš vaš partner mašta o seksu u troje, jer kako smo saznali, njih 24 posto tražili bi od partnera/partnerice upravo to, ali se ne usuđuju.

Nadalje, 19 posto Hrvata i Hrvatica žude za učestalijim spolnim odnosima, ali ih neće imati. Zašto? Pa ne usuđuju se to tražiti!

Više oralnog seksa rado bi njih 17 posto, ali opet - ništa od toga, pogodite zašto!

Još jednom ista brojka - 17 posto njih bi analni seks, no, ne usuđuju se to predložiti, valjda imaju svoje razloge, ali ako ne pokušaju nikada neće saznati...

Saznali smo i da 17 posto njih nema koga tražiti, ali sudeći po rezultatima, i da imaju, vjerojatno se ne bi usudili. Hm... Možda zato i jesu sami, tko zna...

A zamislite ovo, njih šest posto tražili bi od partnera ili partnerice da ih ostavi na miru jer im nisu privlačni. ??? Zar je potrebno nadodati još nešto?!