3 situacije kada je glumljenje orgazma opravdano

3 situacije kada je glumljenje orgazma opravdano
Ako već ne zna sam, žena bi trebala reći partneru što voli i kako je može zadovoljiti, a ne se pretvarati i varati i sebe i njega. Neki muškarci čak tvrde da bi im, kada bi njihova partnerica odglumila orgazam i kada bi oni to saznali, to bio zadnji seks s tom osobom. Ipak, svako pravilo ima iznimku pa tako postoje i situacije kada je lažiranje seksualnog vrhunca opravdano, piše zadovoljna.hr.

1. Seks za jednu noć
Nema smisla da objašnjavate nekome vaše erogene zone ako postoji velika vjerojatnost da nakon seksa tu osobu više nikada nećete vidjeti ili barem nećete više nikad spavati s njom. Zato je u ovom slučaju dozvoljeno malo glumiti i olakšati mu trud.

2. Kad on ne zna što radi
Tužno, ali istinito: neki momci nemaju pojma što rade u krevetu. U tom ga slučaju možete zaustaviti, pojasniti mu što radi krivo i probati opet. Ili možete odglumiti orgazam i drugom ga prilikom podučiti tome kako zadovoljiti damu.

3. On je osjetljivi plačljivko
Ako ne možete podnijeti pomisao da ga povrijedite kad se on toliko trudi, umjesto da ga napadnete slažite mu da ste doživjeli odličan vrhunac. Možda tako sam odgađate neizbježno, ali dok ste u ljubavnom klinču radije mu malo podignite ego, a razgovor ostavite za neki manje intiman trenutak. I, naravno, budite vrlo obzirna i nježna.