FOTO  Sve časti seksom za svjetsku titulu!

sex
S obzirom da nije eksplicitno izjavila s kime, ponuda je otvorenog tipa. Dallys Ferreira, paragvajska starleta, putem medija je poručila da će se 'pretvoriti' u svojevrsnu nimfomanku ukoliko njezina domovina ovoga ljeta u Južnoafričkoj Republici osvoji svjetsku titulu u nogometu.


"Ukoliko moji Paragvajci osvoje World Cup bez prestanka ću se seksati cijelu noć. Hoću li to moći? Vjerujte mi, žene u mojoj zemlji su jako strastvene", rekla je zgodna djevojka iz drugog najvećeg paragvajskog grada Ciudad del Estea, a njezina ponuda je otvorenog tipa.


Vatrena navijačica Albirroja, paragvajske nogometne reprezentacije, trenutno živi i radi u Argentini kao fotomodel za brojne muške magazine, a povremeno kapne i kakva sitna ulogu u televizijskim projektima. Golišavo poziranje je ono što ipak najbolje radi, pa je tako 2005. bila Miss Playboy u svojoj domovini.


"Volim pozirati. Volim kada me gledaju, ali volim gledati i druge. Nije dovoljno samo imati dobro tijelo, svojim stavom ga trebaš učiniti poželjnim. Moja guzica? Još uvijek je samo moja... Jednog dana će nekome pripadati, ali zasad ne", rekla je Paragvajka kojoj je seks 'doručak, ručak i večera'.


"Strastvena sam u krevetu, a na prvim izlascima uvijek idem preko granice koja je uobičajena iako dolazim iz patrijahalnog društva", zaključila je Dallys Ferreira svoje izlaganje na temu 'seks za sve ako Paragvaj postane svjetski prvak'.

Net.hr