Fatalno oružje seksi žena

Fatalno oružje seksi žena
Kad ga se dohvati seksi žena, nekome strada srce, nekome pamet a nekome samo libido. Njezina pobjeda je neminovna, jer ona ima svoje oružje, i to njih - 13 komada. Pogledajte seksi artiljeriju kojom raspolaže jedna samouvjerena i sposobna, fatalna žena.

1. Crveni ruž je od davnina nepogrešivo oružje svake žene. Muškarce ono podsjeća na vruće usne i besane noći.

2. Svaka žena mora u ormaru imati jedan korzet i tu i tamo se utegnuti u njega. Muškarci re jednostavno raspamete kad vide ženu u korzetu, a još dok razvežu i otkopčaju sve dijelove - spremni su se predati pod žensku vlast!

3. Vaše grudi ne stoje baš uvijek kako biste vi to željele, ali tko to mora znati - dok god postoje push up grudnjaci. A kasnije kad se grudnjak skine, gravitacija više nije važna.

4. Najlonke s crnom crtom na stražnjoj stražnjoj strani noge postulat su svake prave zavodnice.

5. Nalakirani nokti, makar i zimi, izrazito su seksi. Još kada se skinete u toplini njegove ili vaše sobe, lak na noktima, posebice u crvenoj boji, biti će hot hot hot!

6. Mala crna haljina klasičan je odjevni komad, a uvijek seksi, jer se ne ističe, već daje priliku vama samima da zabljesnete.

7. Pogled ispod obrva je strašno seksi, naravno samouvjeren i vragolast, i po mogućnosti ispod duuuugih i gustih trepavica.

8. Leopard uzorak asocira na divlje u njoj i samim time muškarcima posebno intrigantan, naravno - ako se s njim ne pretjeruje. Grrrrrrrrrrrr!

9. Štikle su neumoljivo oružje svake žene, jer u cipelama visoke pete svaka noga izgleda ljepše i duže, a guza i grudi istaknutiji.

10. Bijela pamučna majica je uz svu moguću čipku, til i svilu jedna od najseksi odjevnih predmeta - i uvijek u trendu. Pogotovo kada se probudite u njoj, snene i mekane, uz zavodljivo rastezane... Neodoljivo!

11. Prigušeno svijetlo često pomaže pri stvaranju atmosfere i uvijek inspirativne igre svijetla i sjene.

12. Vibrator je korisno oružje seksi žene jer na taj način ona istražuje svoje užitke.

13. Donje rublje koje oblikuje tvore seksi izgled, i važno je oružje kada u zamamnoj uskoj haljini trebate neodoljivo i bez - šlaufića.

IZVOR: she.hr