Facebook, seks i ocjene

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Novi srednjoškolski trend u nekim zemljama poput Australije je da cure ili dečki nakon seksa daju ocjene svojim partnerima na Fejsu. Grupe se obično zovu 'Rate your girlfriend' ili 'Rate your boyfriend' i ekipa posta izjave tipa 'Mmmm... Johnu dajem 10 od 10' ili 'Mark je katastrofa u krevetu... 2/10'.

Naravno, roditelji i škole su ubrzo saznali za novi đir, a bome je saznala i policija te su neke od stranica ugašene, no kako se jedne gase tako se odmah stvaraju nove. U mnogim je školama zabranjen pristup Facebooku zbog novog trenda, no ne pomaže puno. Ekipi je očito užasno stalo igrati se profesora i dijeliti ocjene iz seksa svojim dečkima i curama i to uglavnom bez njihovog znanja.

Zamisli da jednog dana nabasaš na post gdje cura s kojom hodaš opisuje kako si loš u oralnom seksu, kako ne kužiš ovo ili ono i kako ti daje kulju iz ševe. Još da usput napiše i to kako joj je bivši bio savršena seks mašina i eto te na korak od živčanog sloma, depresije i ideje da se baciš sa Eiffelovog tornja.

Seks nije natjecanje za Eurosong

Seks definitivno nije natjecanje za Eurosong, a ako već nešto ne štima u predjelu gaćica Facebook je zadnje mjesto gdje ćeš pronaći odgovor. Obavještavanje stotina ljudi od koje većinu niti ne poznaješ o tome koliko ti je dečko ili cura dobar ili loš u krevetu, znači samo jedno - ne samo da ga ne voliš, nego si usput i glup. I to, ono, glup za čistu desetku.

E sad, druga je stvar ako seks doživljavaš kao olimpijadu gdje ti svaki tjedan dolazi drugi natjecatelj pa na kraju mjeseca sastavljaš top listu, dijeliš medalje, a zaš' ne, podijeliš pisane pohvalnice ili ukore. Možda održavaš i dopunsku nastavu za loše đake, mada... pretpostavljamo da će ponavljači ipak biti škvadra s najboljim ocjenama.

Nego, čini nam se da sve više teensa shvaća veze kao senzacionalnu priliku za drpanje i čačkanje i umjesto da seks bude posljedica ljubavi i strasti koja postoji izvan kreveta, stvari su obrnute - svo zavođenje, pogledi, uleti i hodanje imaju smisla samo zato što na kraju dolazi veliki prasak. I, naravno, ocjena. Jadno.

Krešimir Dujmović

izvor: kuler.teen385.com