Evo zašto su frajeri toliko napaljeni ujutro

muskarac sa bananom
muskarac sa bananom
...i osjetimo, piše Ordinacija.hr. To je automatski sustav provjere tijela je li dolje sve u redu.

Za vrijeme REM faze sna ne luče se kemijski blokatori koji bi preko dana trebali spriječiti napetost u hlačama u neprikladnim situacijama. Kako mozak više ne drži kočnicu, njegov prijatelj je slobodan misliti "svojom glavom".
Zato ga nemojte kriviti ukoliko primjetite pozdrav i u trenutcima kada ne provodite uobičajene zajedničke aktivnosti u kojima se inače javlja. I da, njegova reakcija nije povezana s onime što sanja.

To znamo jer su prve muške erekcije zabilježene kod muških fetusa u maternici. Također, ukoliko vaš partner inače ima problema s erektilnom disfunkcijom, a ujutro vas redovito iznenadi, problem vjerojatno nije fizičke nego psihičke prirode.

Erekcija nije njegov najveci problem

Jutarnji pozdrav nije rezerviran za mlade, ali s godinama postaje sve rijeđi

Druga teorija govori kako je ‘podizanje šatora' usko povezano s mehanizmom koji spriječava da se snažniji spol pomokri u krevet. Prije nego li si pomislite kako je dosadan, svako buđenje ista priča, sjetite se da je ovo jutarnje čudo direktno povezano s lučenjem testosterona i kao takvo s godinama postaje sve rijeđe.

Izostanak jutarnje erekcije prvi je pokazatelj da nešto nije kako bi trebalo biti. Zato, umjesto da zakolutate očima, nasmiješite se što je tu, s vašim muškarcem je sve u redu.