Evo zašto je dobro poseksati se na prvom spoju

Naravno da postoji puno razloga zbog kojih bi se trebali oduprijeti seksu na prvom spoju, ali isto tako postoje i razlozi koji takvoj akciji idu u prilog. Evo njih pet:

1. Možda je to vaša jedina prilika
Ako vam je netko strašno privlačan i rado biste s njim otišli i dalje od poljupca, a ukaže vam se prilika za to pa nećete valjda odbiti! Tko zna da li će vam se ikada više ukazati takva prilika. Kasnije vam može biti žao.

2. Prepoznat ćete seksistu
Neki tvrde da muškarci ne uzimaju za ozbiljno one žene koje odmah pristanu na seks. Ali isto tako ni žene ne uzimaju za ozbiljno muškarce koji su takvi - prema tome, bolje je da odmah na početku znate na čemu ste i o kakvom se muškarcu radi.

3. U pitanju je seks!
Nisu samo muškarci ti koji vole seks, i žene ga vole, ako niste znali! Ponekad su i žene također vrlo napaljene i ponekad ne razmišljaju satima o tome što bi bilo kad bi bilo. Vrlo je jednostavno - u pitanju je seks i napaljenost. Zašto ne!?

4. Otkrijte na početku vašu seksualnu kemiju
Ovo je najbolji način da na nekoga ne gubite vrijeme bez potrebe. Odmah na početku možete saznati da li ste u krevetu kompatibilni.

5. Ponekad je jednom dovoljno
Ako vam je netko ikada rekao da kada se žena jednom seksa s nekim muškarce - uvijek dolazi po još, morate shvatiti da to baš i nije tako. Ponekad je i ženama dovoljan samo jedan seks s jednim muškarcem. O razlozima je nepotrebno govoriti.

A sada onaj dio kojeg nikako ne treba zanemariti - svatko za sebe treba sam donijeti odluku o tome hoće li ili ne spavati s nekim na prvom spoju i da li je to uopće dobra ideja. I ne zaboravite na spolno prenosive bolesti i neželjenu trudnoću - koristite zaštitu, prenosi thefrisky.com.