Definitivno najbolja moguća mjesta za seks na brzaka

Definitivno najbolja moguća mjesta za seks na brzaka
Dizalo

Zaustavite dizalo na nekom katu. Pazite da se pri tom ne oglasi alarm. Nakon što ste završili s igricom, pustite lift da se nastavi kretati, a vi ne zaboravite izaći na jednom od katova prije željene destinacije.

Kino

Kino-dvorane su idealna mjesta za brzinski seks. Mračne su, teško da će vas neko čuti, i gotovo uvijek postoje mjesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ukoliko je dvorana poluprazna, smjestite se u najmračniji kutak. Kad kupujete ulaznice izaberite 'ljubavna sjedala' kako vam ne bi smetao naslon za ruke. Idealne su za oralni seks, ali ako je u dvorani malo ljudi, možete prijeći i na složenije igrice.

Stubište

Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako netko dolazi. Problem je što je u stubištima najčešće tišina, pa ćete i vi morati pripaziti ukoliko ne želite biti ulovljeni na djelu. Za svaki slučaj provjerite postoje li podrumske prostorije jer su one još i pogodnije za seks na brzaka.

Automobil

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronađite mjesto gdje vas nitko neće vidjeti niti kazniti za remećenje javnog reda i mira. Premda nije baš naoriginalnije.

Izvor: magazin.net.hr