Četiri poze u seksu koje žene obožavaju

Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak

1. Misionarski položaj

Misionarski položaj je definitivno podcijenjen. Ovo je za žene jedna od najboljih položaja, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole osjetiti snagu muškog tijela.

2. Ples u krilu

Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak gore se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Budite maštoviti!

3. Spoon položaj

Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

4. Seks na stolu

Još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka što će muškarcu pružiti veliku slobodu kretanja. Isprobajte ovaj položaj na kuhinjskom stolu, perilici, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

izvor:zadovoljna.hr