Četiri erotske igrice za hladne dane koje će vas zagrijati

... grijati tijekom narednih zimskih dana.

1. Igrajte igru svlačenja
Medicinska sestra, nevinašce u bebi dol kompletu, žena mačka... neke su od omiljenih i najpopularnijih ideja za prerušavanje i seksualno igranje uloga tijekom seksa. Neke žene uzbuđuju i razne fantazije - ne stidite se i recite svom parneru da želite da ih oživite. Imajte na umu da bi gotovo svaki muškarac bio presrećan da mu partnerka predloži neku igru.

Ako mislite da su seksi kostimi u specijalizovanim šopovima nezanimljivi ili se stidite da ih kupite, probajte da budete „sam svoj majstor": obucite visoke potpetice, satenske čarape, izazovni grudnjak, duge rukavice. To je dovoljno za prvu ulogu. Možete i da obučete seksi „odijelce" ispod male crne haljine, pa dozvolite partneru da skida dio po dio sa vas, iščekujući šta slijedi poslije. Za njega je idealna odora - Adamov kostim.

2. Uhitite ga u spavaćoj sobi
Ako želite da unesete novine u vaš ljubavni život, onda su ove vesele lisice sjajan izbor za vas. One su mekane, ne stežu ruke, pa slobodno možete da vežete vašeg partnera za naslon kreveta ili za neko drugo mjesto, po vašem izboru. Igrajte se njima, ali nikako nemojte da zagubite ključ.

3. Ponudite mu svoje grudi
Muškarci su opsjednuti ženskim grudima. Imajte to uvijek na umu, pa mu predložite zanimljivu igru. Počnite oralnim seksom. Zatim lezite, stavite malo eurokrema među grudi, skupite ih i pozovite ga. Biće oduševljen što ste mu dozvolili da se zadovoljava na svom omiljenom mjestu. A ako još i doživi vrhunac - vjerujte, nikada više neće imati primjedbe ni na šta.

4. Poslužite mu hranu ljubavi
Sa hranom se možete igrati na razne načine. Mažite se, ližite, grickajte je... mogućnosti su neograničene. Možete da izaberete „klasiku" - med, sladoled, krem, a ako želite vaš izbor može da bude i dijetalan - onda su banane ili bobičasto voće pravi izbor.

Izbjegavajte hranu koja je ljuta ili začinjena jer može neprijatno da nadraži genitalije, pažljivo koristite sitne komade hrane da se ne „zagube", izbjegavajte slatkiše jer mogu da izazovu infekciju, a masnoća oštećuje lateks na kondomima.

Takođe, nikada nemojte da prskate ili stavljate bilo šta od hrane u vaginu. Za hedoniste je pravi izbor da u seksu koriste ono što mogu zaista i da pojedu - jagode, grožđe, čokoladu, masline.

blic.rs