Automobilski seks vašeg života!

sex, sex, porno, sex, sex, seks, policija, seks, automobil, seks, auto, seks, mjesta, brzina, seks, šuma, političar, sex, veza, partner, seks, seks na javnom mjestu, kazne, istraživanje, seks, iznenađenje, seks prakticiranje, odjeća, način, seks, auto, seksanje, profesorica, seks u školi, seks u dvoje, učenik, iskustvo, seksualna iskustva, iskustva

Kako bi vaš automobilski seks bio doista vruć i takav kao nikada do tada, počnite ga igranjem uloga. Jedno od vas neka glumi vozača, a drugi stopistu. Možete i zamijeniti uloge, no bitno je da se službeno ne poznajete i da se počnete osvajati već tijekom vožnje. Možete si izmisliti i potpuno druga imena - ukratko, prepustite se situaciji i popustite kočnice (ne od automobila!). Ako je vani toplo, ona se može obući u vrlo provokativnu odjeću i uzbuđivati vas već dok stopira, a kada se zaustavite, može se nagnuti kroz prozor i pokazati vam duboki dekolte. Iako je uzbuđivanje za vrijeme vožnje opasno, ipak si ga priuštite. Dakako, ne na jako prometnoj cesti i na nekoj opasnoj dionici, nego u vrijeme kada su ceste većinom prazne i kada nema opasnosti da bi vam se zbog toga mogla dogoditi nesreća. Ipak, ne pretjerujte i tijekom vožnje se uzbuđujte samo toliko da jedva čekate da se auto zaustavi. Ona neka vam rukom stimulira penis, a vi joj možete na isti način stimulirati bradavice i međunožje. Ako postoji mogućnost da vozite doista polagano i da time nikoga ne ugrožavate, možete izvesti i brzi oralni seks, no bolje će biti da s time pričekate i uzbuđujete se samo rukama. Na taj će način stupanj uzbuđenosti biti vrlo visok, a čekanje na kutić gdje ćete se zaustaviti, oboje će još više zagrijati.

 



Neka vas partnerica u ulozi autostoperice iznenadi već na početku vaše vruće igre. (jlp)

 

Svucite se do golog

 

Automobilski se seks obično odvija brzo i na način da se partneri svuku tek toliko da je penetracija moguća. Možda zbog divlje strasti, možda i zato jer im je neugodno, jer im je na pameti da bi ih netko mogao uhvatiti ili vidjeti. Ako se seksa u automobilu prihvatite kasno noću i odaberete doista osamljeno mjesto, mirne se duše možete potpuno svući. Tako će situacija biti još provokativnija, a činjenica da ćete biti potpuno goli sigurno će vas još više uzbuditi. Ako vam prilikom izbora doista osamljenog dijela ceste možda bude malo neugodno i dobijete osjećaj da vam se može dogoditi nešto čudno, odnosno da mjesto nije previše sigurno, naprosto potražite drugo i nikako se ne opterećujte da će vas netko otkriti pri „poslu“. Vaše će disanje tijekom seksa i predigre biti tako intenzivno, da će se orositi sva automobilska stakla, što znači da vas tako i tako nitko neće moći opaziti, jer ćete dobiti prirodnu zaštitu. Osim toga, vozače koji eventualno prolaze pored vas, doista ne zanima što se događa u nekom automobilu koji se zaustavio uz cestu ili na nekom parkiralištu. Kada smo već kod parkirališta, to niti nije loš izbor. Također i zbog toga jer je sigurno i ujedno ne previše udaljeno od civilizacije.

 



Odaberite skrovito mjesto gdje vas nitko neće ometati i svucite se do golog. (jlp)

 

I u automobilu ima mjesta za sve položaje

 

Istraživanja su pokazala da najviše parova u automobilu bira položaj »žena gore«, jer im se čini najprimjereniji i najmanje nezgrapan, a niti sjedala ne treba spuštati. Ali, zašto si ne bismo mogli i u autu priuštiti i nešto drugo? Ako baš nemate starog »fiću«, samo spustite sjedišta i priuštite si i nešto više. Mjesta ima dovoljno, treba se samo snaći. Ako se žena legne maksimalno natrag na spuštena sjedala, vi ćete se kao od šale moći smjestiti na koljena među sjedištima prednjega dijela automobila i u nju prodrijeti vrlo direktno i duboko. Takav će vam položaj omogućavati i prilično dobar kunilingus - ukratko, svojoj ćete partnerici dočarati nezaboravan i vrlo strastven seks, koji će se već zbog činjenice da se odvija u autu i na neki način pred očima javnosti, zaključiti s fenomenalnim orgazmom. I da ne zaboravimo, uvijek neka vam pri ruci budu i rupčići, kako ne biste uprljali sjedišta.

 www.intimatemedicine.com.hr