Analni seks: Sve što žene vole i ne vole

Analni seks: Sve što žene vole i ne vole

Većina žena koje nisu ljubiteljice analnog seksa kao najveći razlog zašto je to tako navode bol. Međutim, ako se analni seks prakticira onako kako treba, postoji vrlo mala vjerojatnost da će biti bolno.

Ako žena nikada nije prakticirala analni seks naravno da prvi put neće biti jednostavno. Muškarac bi trebao biti iznimno pažljiv, nježan, žena uzbuđena, a lubrikant je obavezan.

Drugi razlog zašto žene ne vole analni seks je taj što ih brine 'nered' koji bi mogao nastati. I sama pomisao na analni seks i moguću situaciju kod mnogih žena izaziva neugodnost i zbog toga analni seks jednostavno izbjegavaju.

Žene provode puno vremena uljepšavajući se, osjetljive su na mirise i higijena im je važna. Da bi se izbjegao eventualni 'nered' preporuča se korištenje analnih kupki za ispiranje prije analnih 'igrica'.

Osim toga mnogima je mišljenje o analnom seksu nametnuto - to je nešto neprirodno, to je 'prljavo', sramota je na to i pomisliti. Svatko ima pravo sam odlučiti i predrasude se mogu odbaciti.

Ono što žene vole kada je analni seks u pitanju je užitak. Za mnoge žene analni seks predstavlja veliko zadovoljstvo i nije potrebno dodatno objašnjenje.

Druga stvar je - prakticiranje analnog seksa je 'zločesto', a mnogi se vole ponekad upustiti u nešto upravo takvo. Osim toga, ako je prvi put novo je i zanimljivo iskustvo, a eksperimentiranje u spavaćoj sobi mnogima dodatno uzburka strasti.

preneseno sa:www.net.hr