Alka Vuica: Imala sam seksualna iskustva sa ženama

alka vujica
alka vujica
"Ja sam imala pacijente od frajera koji su se uvijek željeli maziti s mojim prijateljicama. I zato sam bila prevarena, ali ja nikad nisam varala", otkrila je Vuica za Kurir.

Priznala je da se i sama našla na drugoj strani, odnosno da je dva puta bila i ljubavnica. No, toga se ne prisjeća rado: "Joj, nažalost, bila sam i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Nitko normalan ne može pristati biti drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju ružnu priču."

Alka je otkrila i da muškarci nisu bili jedini s kime je imala ljubavna iskustva - bilo je tu i žena. "Osamdesetih je to bilo jako moderno. Nisi bila faca ako nisi imala prijateljicu s kojom si se mazila. Nisam nikad bila zaljubljena u ženu, ali imala sam iskustvo sa ženama. I to prelijepa iskustva. Ja zapravo mislim da su svi ljudi biseksualni i da je većina odnosa temeljena na seksualnosti. Ja imam prijateljice koje me nikada nisu privukle, ali i žene koje su me odmah privukle, kao i ja njih", zaključila je Alka.