Ako su vam slomili srce, vjerujte da će vam Bog poslati nekog boljeg

ljubav, Slomljeno srce

Znam kako se osjećaš. Znam razarajuće emocije koje vas muče. Vidim simptome slomljenog srca po tebi. Vidim ožiljke vašeg srca izvana. Vidim pustoš i bol u vašem pogledu . Mogu vidjeti posljedice beskrajnih noći u plaču. Vidim gubitak boje i vitalnosti u vašem licu. Mogu vidjeti gubitak težine od previše stresa da jedete. Osjećate apatiju prema stvarima koje su vam jednom davale radost.

Slušaj me kad kažem da ovo nije kraj. Ovo nije definitivan kraj, već prilika za nešto bolje i novo koje će ući u vaš život. Slušaj me kad kažem da ovo nije očajna tragedija iako vjerujete da jest. Za svaki gubitak, postoji pobjeda i za svaku tragediju, postoji uskrsnuće – to je temeljni ciklus života. A ako moje riječi ne uspiju promijeniti vaš um, slušajte jedan glas koji nadgleda sve nas.

Ako je vaše srce slomljeno, pouzdajte se u Boga. Vjerujte da Bog ima razlog za ovu trenutnu situaciju na vašem putu.

Vjerujte da Bog ima veći plan za ovu muku. Vjerujte da Bog treba da doživite tu bol da biste mogli izgraditi snagu i otpornost. Vjerujte da vas Bog priprema za ono što slijedi.

Ako je vaše srce slomljeno, vjerujte da će vam Bog naći nekoga bolje, netko dostojan duše kao što je vaša. Povjerite se u Boga, jer niste sami. Bog nadgleda vas i vjeruje da će isporučiti bolju ljubav koja mijenja srca umjesto da ih lomi.

Izvor: novipocetak