A recept za najbolji seks u životu je...

sex, mladi sex, mladi sex, mladi sex, sex, sex, sex, ovisnost o sexu, seks, veze, muškarac žena, Makarska, pornić, recept, seks, seks, avantura, seks, učenje, muškarci, žene, seks, ljeto, vrućina, seks navike, orgazam, seks prakticiranje, tajna, ovisnost, ovisnost o sexu, ovisnost o seksu, iskustvo, seksualno iskustvo, žene
Otkrivamo vam kako to popraviti i maksimalno uživati. Evo nekih pravila za bolji i uzbudljiviji seks koje savjetuje huffingtonpost.ca.

Nemojte pristajati na manje i zadovoljite svoje potrebe
Žene je ponekad lako nagovoriti da odustaju jer su u većini slučajeva spremne ugoditi drugima. No ukoliko popustite u seksu i ne dobijete ono što trebate i želite, mogli biste biti kronično frustrirani. Otkrijte što biste stvarno željeli učiniti i pobrinite se da to i dobijete.

Podijelite svoje želje i potrebe s partnerom
Ako od partnera ne možete tražiti ono što želite, zapitajte se trebate li uopće spavati s njim. Dobar seks događa se kada ste opušteni i osjećate se sigurno. Ukoliko ne možete podijeliti svoje želje s partnerom, seks će vam, nažalost, uvijek biti osrednji. Dobar seks rezultat je dobre komunikacije.

Prihvatite svoje tijelo takvim kakvo jest
Negativne misli o tijelu i razmišljanja o težini, celulitu te borama sigurno nisu put za rasplamsavanje strasti. Prestanite biti samokritični prema sebi. Uživajte u svom tijelu i prihvatite ga upravo takvim kakvo jest. Biti samopouzdan ključan je faktor dobrog seksa.

Nikad ne odbijajte seks da biste kaznili niti nagrađujte njime
Ponekad žene misle da dobro ponašanje svoga partnera trebaju nagraditi seksom, a loše kazniti uskraćivanjem bilo kakve seksi akcije. To je recept za neuspjeh jer morate imati na umu da nitko ne voli biti kontroliran i kažnjavan, a posebno su muškarci osjetljivi na tom području. Kada ste ljuti ili tužni zbog partnera, morate razgovarati s njim i riješiti to na odrastao način, a nikako osvetom u krevetu.

Izbacite ljubimce iz kreveta
Možda volite svog malog Bucu ili Bubija, no nije mu mjesto u spavaćoj sobi. Ljubimci znaju biti izrazito teritorijalno nastrojeni i mogu postati ljubomorni. Psi bi mogli lajati, a mačke bi vam čak mogle uskočiti u krevet i hodati oko vas. Takve katastrofe izbjeći ćete ukoliko zatvorite vrata i ostavite ljubimce da malo pričekaju.

Ne zaboravite na smisao za humor
Humor opušta i povezuje, stoga nemojte zaboraviti gledati i na smiješnu stranu seksa. Ne morate od vođenja ljubavi činiti jako ozbiljnu stvar - unesite osmijeh u spavaću sobu i dajte seksu novu i opuštenu perspektivu.

Ne zaboravite davati i primati istom mjerom
Najbolji seks je onaj u kojem partneri pokušavaju zadovoljiti jedno drugo. Iako je važna i tehnika, ako osoba shvati da onaj drugi samo odrađuje stvar i da nije baš prisutan, cijelo iskustvo bit će razočaravajuće. Potrudite se učiniti partnera sretnim i neka vam on vrati istom mjerom. Odličan seks je zagarantiran.

tportal.hr