7 stvari koje ženu čine iznimno seksipilnom, a nisu bujne grudi

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
Muškarcima je često seksipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenirku, ali iz nje zrači dostojanstvo, suosjećanje i inteligencija, nego žena opsjednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije uređena od glave do pete, a iz nje izvire hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

Ovih sedam osobina ženu čine iznimno seksipilnom:

1. Samouvjerenost - psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmjeh privući će pažnju i žena, a kamoli ne muškaraca.

2. Ambicioznost - žene koje znaju točno što žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim se žele uhvatiti "u koštac".

3. Strast - o da, strastvena žena muškarca će izluditi jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga tko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

4. Ljubaznost - ova kvaliteta sve je rjeđa u današnjem društvu i zato je jako lijepo vidjeti nekoga tko je suosjećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osjećaju, posebno ako su u njezinoj blizini.

5. Iskrenost - još jedna kvaliteta na koju sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće mijenjati sebe i svoje stavove zbog nikoga, a to što je iskrena pokazuje kako poštuje sugovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

6. Otmjenost - doza otmjenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odjećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

7. Inteligencija - ona muškarcu pokazuje da pokraj sebe ima ženu s kojom će uvijek imati tema za razgovor, raspravu, koja će željeti sve vidjeti i o svemu ponešto naučiti. Nema ništa gore nego živjeti s nekime tko ne pokazuje interes baš za ništa, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračanja drugih ljudi, razmišljanja što pojesti, kako otići u šoping, teretanu...

24sata.info