7 stvari koje muškarci uistinu traže u ženama, a nijedna nije izgled

ljubavni par, različiti tipovi, ljubav, njemica, Šibenik, ljubav, Australija, putovanje, žena, muškarac, zasluge, muškarci, zaljubljenost, žene, muškarac, žena, razlozi
Seks kolumnist Anthony D'Ambrosio otkriva što to zapravo muškarci žele pronaći u ženama, a na popisu od 7 stvari, ni jedna nije izgled.

1. Osobnost. Istinska ljepota ne dolazi izvana. Biti lijep znači kakva ste zapravo osoba iznutra. D'Ambrosio kaže kako je upoznao nekoliko žena koje izgledaju savršeno, ali im je karakter "prljav kao beton u podzemnoj željeznici u New Yorku".
Muškarci žele da žena bude svoja i pokaže kakva je zapravo. Naručite cheeseburger kad ste s njim, zaprljajte se kečapom, nije bitno, samo budite opušteni, nasmiješeni i svoji.

2. Poštovanje. Kako se predstavljate govori puno toga o tome kakva ste zapravo osoba. I ovoga puta nije riječ o odijevanju jer je sasvim normalno da žena voli pokazati svoje atribute. Riječ je o društvenim mrežama koje su mnogim muškarcima zapravo vaš životopis. "Popularne" djevojke koje sto puta dnevno objave svoju fotografiju, status, što rade, s kim i gdje, i nisu toliko zanimljive muškarcima. Muškarci ne žele ženu koja je svugdje, radi svašta sa svakim. Ne možete poštovati muškarca ako ne poštujete sebe, kaže Anthony.

3. Privrženost. Muškarcima je fizički kontakt jako bitan, za njih sve počinje dodirom. Stoga se ne ustručavajte grliti i ljubiti svog muškarca i tražiti zaštitu u njemu. Njemu će to puno značiti. Isto kao i žene, i muškarci žele da ih žena prva poljubi, uhvati za ruku, zagrli ili samo pita kako mu je prošao dan.

4. Inteligencija. Konstruktivan razgovor izluđuje muškarce. Inteligentne žene znaju puno toga o svijetu koji ih okružuje, ali i imaju želju promijeniti neke stvari. Razmišljaju kritično i potiču muškarce na razmišljanje. Žele biti uspješne i nije im jedina briga kupiti torbu po posljednjoj modi ili dizajnerske cipele.

5. Samopouzdanje. Život je težak i svaki dan je nova borba, stoga je većina muškaraca sretna kada ima ženu punu samopouzdanja pored sebe. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voljet će i svog muškarca. I ovoga puta nije riječ samo o samopouzdanju zbog dobrog izgleda već i jakog karaktera.

6. Ambicije. Muškarci vole kada se oni brinu za svoju obitelj i sve planiraju, no jednako tako im je važno da se u to uključe i žene. Muškarci ne žele sve odluke donositi sami, žele ženu ''vizionara'' koja će im biti oslonac i potpora, a koja će također imati planove za zajedničku budućnost. Žene koje ničemu ne teže često odbijaju muškarce. Oni vole žene koje žele biti najbolje majke, supruge i svakoga dana trude se biti što bolje.

7. Skromnost. Kada traže životnu partnericu, muškarci često žele da je ona skromna. Skromne žene suosjećaju s drugima i često stavljaju tuđu sreću ispred svoje. No to rade na takav način da im to donosi mir i sreću.

Izvor: vecernji.hr