6 stvari zbog kojih umire ženska požuda

sex

1. Ugašena požuda

Možda ste tijekom seksa spomenuli ime svoje bivše i onda se čudite zašto je naglo nestala njena požuda. Svaka žena želi biti jedna i jedina, imako zna da ste prije nje bili u vezama i sa drugim ženama. Činjenica da ste tijekom predigre ili seksa izrekli ime vaše bivše otvara previše pitanja. ' Biste li radije bili s njom?' Požuda je u tom slučaju brzo ugašena. Ako vam se desi nešto slično, kao ludi se počnite ispričavati i budite ustrajni sve dokle vam ne oprosti. Požuda će možda i pasti, ali vas bar neće izbaciti kroz vrata.

2. Ugašena požuda

Ako tijekom seksa namećete svoja pravila, oprostite se od užitaka u krevetu! Žene mrze kada su potrebe i užitak muškarca u prvom planu, a da same nemaju nikakva prava odlučivati o onome što se odvija u krevetu. Ako želite analni seks, najprije pitajte! Požuda se vrlo brzo može ugasiti i zato svoju dragu ne zovite 'dobra mala' ili 'djevojčica' i ne budite pokroviteljski, jer su to greške pedofilskih razmjera. U takvim se slučajevima ne smijete čuditi jer je požuda nestala. Imate neki neobičan fetiš? Prije nego ga uvedete u svoje spolne odnose, razgovarajte s partnericom i uvjerite se da joj neće biti nelagodno. Budite uviđajni, pažljivi i ne gledajte samo na vlastiti užitak!

3. Ugašena požuda

Prljavština, zaudaranje i znoj su dobri razlozi da se ubije požuda. Pazite na intimnu higijenu, osobito ako se nadate seksu. Tuširajte se barem jednom dnevno, pobrinite se za besprijekornu čistoću genitalija (ništa nije odvratnije od zaudarajućeg muškog ponosa), stidne dlake i dlake pod pazuhom skratite, uredite nokte na rukama i nogama, očistite uši, postrižite dlake iz nosa i operite zube. Naizgled banale stvari mogu biti fatalne kad dođe do bliskih odnosa.

4. Ugašena požuda

Ljubljenje je osjetljiva stvar, posebno zato jer ne možemo znati da li se ljubimo dobro ili loše. Postoje neke smjernice koje biste trebali pratiti ako želite da ju obuzme požuda. Za početak, ne smijete previše sliniti. Slinjenje je užasno odbojno i zato pazite da vaši poljupci ne budu previše mokri. Također, kontrolirajte svoj jezik i ne oblizujte svoju dragu po cijelom licu, poput psa. Pazite da vaši zubi ne udaraju o njene i izbjegavajte prehranu koja ne ostavlja dobar zadah - luk, češnjak i alkohol. Ako imate problema sa zadahom, prije ljubljenja osvježite usta usnom vodicom i operite zube. Na taj način požuda će se samo rasplamsati.

5. Ugašena požuda

Već sama uporaba prezervativa može biti tlaka, jer prekida vruću predigru, ali požuda pada tek sako prezervativ ne znate staviti. Ako vam uporaba prezervativa predstavlja problem, vježbajte sve dok ne budete toliko vješti da ga možete staviti lijevom rukom sa zatvorenim očima! Najgore je ako vas ona mora moliti da stavite kondom. Požuda je u tom slučaju ravna nuli. Ne prigovarajte, već prihvatite njenu razumnu želju!

6. Ugašena požuda

Osim ako nije riječ o striptizu, ne dopustite da se ona posve skine, a da vi ostanete obučeni. Time ćete je možda staviti u nezgodnu situaciju. Možete si to dopustiti samo ako ste u dugoj vezi i dobro je poznajete. Kad vidite da je požuda na vrhuncu i da ona otkopčava košulju, slijedite njene pokrete. Najbolje je da ju skinete sami - požuda će na taj način samo porasti. Također, muškarci često zaboravljaju skinuti  - čarape. Nikad, baš nikad ne zaboravite skinuti čarape! Čarape nisu glavni krivac zbog kojeg bi požuda splasnula, ali svakako, ne djeluju erotično već smiješno.

preuzeto sa intimatemedicine.com.hr